Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте..питане за Аърбег и Радиокасетофон!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

това за емулатора на еърбега е много скъпо и тук може да се направи подобно нещо дори и за доста по евтино не се вади нищо от седалката иначе другия вариант е вярно Направо друга седалка -тя ще има всичко в нея
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

за радиото, по моргите са кум 50 лв., за CD искат към 70.моето така и не можаха да ми го оправят че не му работеше ФМ-а и затова от моргата, после с калкулатор от Форд М-сериа и намираш кода, като по този начин си спестяваш разходите по разкодирване при некои ел. техникза програмата - вкарваш серийният номер и после бутон 5
      Прикачени файлове
      Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

ivokolev написа:
        за радиото, по моргите са кум 50 лв., за CD искат към 70.моето така и не можаха да ми го оправят че не му работеше ФМ-а и затова от моргата, после с калкулатор от Форд М-сериа и намираш кода, като по този начин си спестяваш разходите по разкодирване при некои ел. техникза програмата - вкарваш серийният номер и после бутон 5
        Колега, Ами то явно и това ще се окаже слабо място на фиата, вече множко ми станаха, както и да е, извинявай за невежеството, но обясни ми, отивам в моргата, купувам си ново радио, вероятно ще се спра на СД, не че нямам чейнджър, но наистина радиото мн ми липсва, та отивам, купувам и после ....? Това с калкулатора не го разбрах? Може ли малко по-обстойно да ми разясниш?Мерси предварително, а то е ясно, че няма да могат да ми го оправят, пък и не виждам смисъл да ме одрусат с 100 кинта и нищо да не направят, че тук са си повечето кожодери...
        Fiat Stilo 1,9 JTD '02

Коментар

та така, като вземеш ЦД-то или касетофона, каквото там си си решил, отстрани на етикета има сериен номер, започва с М и после мисля че шест цифри има.та пускаш програмата, въвеждаш номера и после натискаш бутон "5" на програмата и ти генерира кода.след това връзваш радиото и като ти поиска код въвеждаш и това е.в Търново в една морга има ЦД за 70 кинта, в София пак в морга намерих за.......160
          Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

ivokolev написа:
            та така, като вземеш ЦД-то или касетофона, каквото там си си решил, отстрани на етикета има сериен номер, започва с М и после мисля че шест цифри има.та пускаш програмата, въвеждаш номера и после натискаш бутон "5" на програмата и ти генерира кода.след това връзваш радиото и като ти поиска код въвеждаш и това е.в Търново в една морга има ЦД за 70 кинта, в София пак в морга намерих за.......160
            Разбрах, сега само да те помоля да ми я пуснеш, защото този файл не тръгва, мисля че ми трябва сетъпа на програмата. Хич не се учудвам, тук всичко е дабъл, ще падне търсене, усещам аз и как съм се увъртял и седалка ще купувам и тва е.
            Fiat Stilo 1,9 JTD '02

Коментар

mrblagoevi написа:
              ivokolev написа:
              Разбрах, сега само да те помоля да ми я пуснеш, защото този файл не тръгва, мисля че ми трябва сетъпа на програмата. Хич не се учудвам, тук всичко е дабъл, ще падне търсене, усещам аз и как съм се увъртял и седалка ще купувам и тва е.
              файла си тръгва, само е възможно да ти липсва един DLL, та намери го и го сложи в WindowsSystem32 и това е.за седалка не търси че ще се охарчиш, или карай така, или при някой които разбира да я отвори и там някакви съпротивления май се слагат и се заобикаля кантара = 50-60 лв.
              Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Докато не се направи читава диагностика - недей да пипаш нищо по Еърбег системата. Освен ако не си решил да даваш пари на вятъра.Въпреки, че колите имат като цяло общи проблеми , изобщо няма гаранция че проблема е в кантара.Най-често е прекъсване на кабел/лош контакт.Ама така с гадане по форумите не става.
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                  Докато не се направи читава диагностика - недей да пипаш нищо по Еърбег системата. Освен ако не си решил да даваш пари на вятъра.Въпреки, че колите имат като цяло общи проблеми , изобщо няма гаранция че проблема е в кантара.Най-често е прекъсване на кабел/лош контакт.Ама така с гадане по форумите не става.
                  Само да уточня, аз я карах на диагностика, но от там ми казаха, че вероятно е одеалото под седалката, което ме наведе на мисълта, че е вероятно кантара, защото незнам какво е това одеално, което ново струвало 400 лв, отделно майстор ми гледа там буксите, уж ги почисти, ама ефект нула, затова питам във форума, не че не съм я карал тук и там!!!
                  Fiat Stilo 1,9 JTD '02

Коментар

кола

Как евентуално работи или не поне на диагностика показва .
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

пак за радиото, и "новото" от една морга и то спря да работи и след незнам колко неуспешни опита да намеря читав майстор в моя град, се наложи до Търново да отида където за 1 час и срещу 65 лв. ми смениха процесора и всичко заспа
                      Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

колеги имам същия проблем с еърбега и карах стилото в един сервиз ... закачихме го на диагностика и показа че има повишено напрежение в еърбеците. Та въпросът ми е имал ли е някой подобен проблем и евентуално дали има решение или просто в сервиза са намерили начин да се оттърват от мен ?
                        Fiat Stilo 1,9 JTD 116 hp

Коментар

vasil.stoilov3 написа:
                          колеги имам същия проблем с еърбега и карах стилото в един сервиз ... закачихме го на диагностика и показа че има повишено напрежение в еърбеците. Та въпросът ми е имал ли е някой подобен проблем и евентуално дали има решение или просто в сервиза са намерили начин да се оттърват от мен ?
                          "показа че има повишено напрежение в еърбеците"... колега това говори за пълна некомпетентност на хората в сервиза!
                          0884980422

Коментар

Working...
                          X