Колеги, здравейте!Имам нужда от съвет, значи компютъра ми изписква, че имам Аirbag Failure.....водих я на майстор, започна да ми обеснява някви неща за одеало някакво, било мн скъпо ала бала, после я закарах на друг майстор, той пипна долу кабела вади го пак го слага и пак си писка така, помагайте какво да направя, знам че това е слабо място на Фиата. Другото нещо, което ме интересува имам вграден радиокасетофон, обаче не ми работи радиото само на ФМ, другите вълни работя, също и касетката. Оказа се, че не е от антената, моя майстор ме посъветва да я карам в Пан Сервиз, въпреки това дайте някакъв съвет какво може да е....Мерси предварително!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагайте..питане за Аърбег и Радиокасетофон!!!
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ако се повреди кантара на седалката в повечето случай се шунтира и това е иначе на никой не му се дава 700 лв за ново или да се намери друга седалка което може да излезе по евтино0884980422
Коментар
-
gushev написа:Я кажете нещо за радиото,и моето е така?А бе тя и седалката ми прави проблем ама нея май не мога да оправя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Stilo 1,9 JTD '02
Коментар
-
Колега, относно еърбега(при условие че неработят заради така наречения сензор "кантар"), ето решение за 150лв:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46590Но това трябва да се провери на диагностика дали е там проблема! Много е вероятно тъй като повечето Стилота са имали такъв проблем. Ако е счупен кантара на пасажерската седалка отгоре ще имаш 2-3 бабунки.Много е вероятно и да не ти дават добър контакт буксите(в темата която ти дадох май пише?) Относно фабричния радио касетофон, занеси го на истински специалист, може нещо дребно да е... но не мисля че в автоморга ще ти искат за един такъв касетофон повече от 20-30лв. Аз лично имам такъв от моето Стило, защото му сложих фабрично ЦД, бих ти го подарил, но си го пазя в случай, че ЦД-то сдаде багажа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар