имам следния проблем понякога помпата ми не върти въобще случва се във по топлите дни.отначалo си мислех че бензиновата помпа е свършила.днеска ходилх на разходка в планината оставих си колата на слънце защото нямаше къде другаде да я оставя и после като си тръгнах проблем не иска да пали.не излиза иконката на човчицата на таблото няма звук няма нищо а стартера си върти ,отворих капака и се чуваше някакво прещаракване от към неква пласмасова кутия над двигателя възможно ли е некакво реле да залепва нещо.бихте ли ми казали къде се намират предпазителите на тази помпа макар че невярвам да е от тях тъй като я избутах на сянка и престоя около час си запали без проблем.или пък има някъде хлабава връска в контакния ключ.но това прецъкване на реле може ли то да ми прави проблем.не ми се иска да си купа ново реле или пък помпа и после пак да не тръгне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензинова помпа фиат пунто-1.1-96г
Collapse
X
-
Re: бензинова помпа фиат пунто-1.1-96г
stiliqn написа:имам следния проблем понякога помпата ми не върти въобще случва се във по топлите дни.отначалo си мислех че бензиновата помпа е свършила.днеска ходилх на разходка в планината оставих си колата на слънце защото нямаше къде другаде да я оставя и после като си тръгнах проблем не иска да пали.не излиза иконката на човчицата на таблото няма звук няма нищо а стартера си върти ,отворих капака и се чуваше някакво прещаракване от към неква пласмасова кутия над двигателя възможно ли е некакво реле да залепва нещо.бихте ли ми казали къде се намират предпазителите на тази помпа макар че невярвам да е от тях тъй като я избутах на сянка и престоя около час си запали без проблем.или пък има някъде хлабава връска в контакния ключ.но това прецъкване на реле може ли то да ми прави проблем.не ми се иска да си купа ново реле или пък помпа и после пак да не тръгне>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
По скоро е датчика на ХОЛ ... които снима коляновия вал ... ЩОМ като ти е загрята и не пали ... или тъпото реле зад въздушния филтър което командава бенз помпата ... ЕЛКОМ щи реши проблематози дачик къде се намира и как мога да разбера дали е от него в смсял да го излъжа да видя дали работи въобще.твае кофтито при мене че го прави много рядко и няма как да го засека в случаите когато колата е спряла и изложена на слънце за продължително време после палене няма аз релето го открих къде е точно там щракаше когато вдигнах капака но нереигираше само се чуваше щракане може би сее опитвало да превключи знам ли.предпазителите ги проверих добре са.
Коментар
-
stiliqn написа:По скоро е датчика на ХОЛ ... които снима коляновия вал ... ЩОМ като ти е загрята и не пали ... или тъпото реле зад въздушния филтър което командава бенз помпата ... ЕЛКОМ щи реши проблематози дачик къде се намира и как мога да разбера дали е от него в смсял да го излъжа да видя дали работи въобще.твае кофтито при мене че го прави много рядко и няма как да го засека в случаите когато колата е спряла и изложена на слънце за продължително време после палене няма аз релето го открих къде е точно там щракаше когато вдигнах капака но нереигираше само се чуваше щракане може би сее опитвало да превключи знам ли.предпазителите ги проверих добре са.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар