Колеги някой знае ли от какво може да се получава пукането в говорителите ми когато слушам на място музика и е усилено на около 50% Пукането се чува само при бас и със сигурност не е от говорителите, защото в движение го няма Направи ми впечетление, че когато изключа усилватела и остава само CD-то да свири няма проблем. Също и ако изключа буксата на тонколоните на CD-то и остава само усилватела да свири пак няма проблем, ама включа ли ги и двете започва да пукат при бас ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане в говорителите
Collapse
X
-
колега зимаслял ли се за недостиг на Ток(идва му по малко напрежение) само при запален да ти идва нормално 12+Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Е нали ти го казах още на скайпа... Като си на място не им стига тока...Затова става така...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
По това което описваш и според мен е недостиг на ток в ниските обороти.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Valiosport написа:batproho написа:По това което описваш и според мен е недостиг на ток в ниските обороти.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ако въобще издава звук и според теб си свири абсолютно нормално като сила и качество (като изключим пукането) не се бъркай да се вкарваш във филм акумулатори, динама.. Имах го същия проблем малко повече да усиля и почваше да пука. Смени кабелите. Какъв кабел ти е + (кв.) ? Аз оправих проблема с нови кабели от цд-то до усливателя и доста по-дебел (-)Haters Gonna Hate
Коментар
-
Е колко по дебел бе колега, в таблицата гледах, че за 40А консумация трябва 6 квадрата кабел, аз съм прекарал 8, защото в магазина нямаха по дебел иначе щях да взема 10 квадрата Плюс това съм с една бас каса и няма как дори да мине всичкия този ампераж през кабела ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
А от къде подаваш сигнал към усилвателя? Да не му даваш висок входен сигнал? Кабела 8кв. ти е добре за този усилвател. Даже предостатъчен. Погледни и масата за всеки случай. За да си сигурен, че не е от захранване, вземи един друг акумулатор. Сложи го в багажника за проба и вържи стъпалото към него. Ако пак пука значи имаш проблем или в стъпалото или входния ти сигнал е силен или товара от говорителя ти е голям. Какво му е съпротивлението? Какъв е говорителя? Поляритета му спазен ли е? На кората имаш ли говорители? Дефазиране знаеш ли какво е?O.E.Motorsport
Коментар
-
oem написа:А от къде подаваш сигнал към усилвателя? Да не му даваш висок входен сигнал? Кабела 8кв. ти е добре за този усилвател. Даже предостатъчен. Погледни и масата за всеки случай. За да си сигурен, че не е от захранване, вземи един друг акумулатор. Сложи го в багажника за проба и вържи стъпалото към него. Ако пак пука значи имаш проблем или в стъпалото или входния ти сигнал е силен или товара от говорителя ти е голям. Какво му е съпротивлението? Какъв е говорителя? Поляритета му спазен ли е? На кората имаш ли говорители? Дефазиране знаеш ли какво е?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Значи...взимаш кабел за маса ,дебел колкото плюсовия и махаш старата маса!Така ,както си я хванал ,вероятно му идва слаба...Най-добре я вържи на болта ,който държи машинката на колана...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар