Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за фиат купе турбо

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    въпрос за фиат купе турбо

    значи колеги, предлагат ми фиат купе турбо 2.0 16в!обаче колата не може да запали,няма ток на свещите!преди време имах такъв фият но 2.0 16в без турбо, та въпроса ми е :1 дали компютрите са идентични2 датчика за запалването също3 от какво може да няма токпоздрави!

    #2
    1. компютрите са различни - при турбото е с две бобини, без делко2. Датчиците са еднакви3. ако няма ток на всички цилиндри, ако са здрави връзките, възможните повреди са 3: ECU, датчик на коляновия вал, фазов датчик на разпределителния вал.П.С. Еку за турбо 16в се намира доста трудно и е доста по скъп от атмосферен вариант
    https://www.cialispascherfr24.com/

    Коментар


      #3
      до колкото четох и фазовия е скъп, пък и е труден за смянаутре ще ходя да гледам колата, и до колкото разбрах са се мъчили да я запалят с теглене , някви измислени майстори и ще видим!има ли някакви елементарни начини за проверка на компа и датчиците?

      Коментар


        #4
        Пробвайте да я закачите на диагностичен уред. Фазовия датчик на EPS е около 40 лева.
        https://www.cialispascherfr24.com/

        Коментар


          #5
          Абе какви диагностични техники, теглене му е майката :D :D :D . Ако не запали от Ловеч до София да пробват и на обратно. Баси идиотите, това да не ти е москвич. Закачете я на диагностика и всичко ще си каже. Датчика на коляновия вал е еднакъв с атмосферния, а фазовия на разпределителния вал е различен от този на атмосферката.

          Коментар

          Working...
          X