Моето CD си работи дори без да съм вкарал ключа...Досега не е правило проблеми...Нито се е включвало само ,нито е харчело ток...Панела си го свалям ,ако не я карам много време ,но и да я карам всеки ден ,само го отключвам...Натискам му копчето за освобождаване на панела и го оставям на шасито ,защото свети копчето за пускане ,а то доста силно свети ,и ме е страх да не ми разбият колата за CD струващо към 150 лева...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на Аудио касетофон (ЦД-МП3)
Collapse
X
-
batproho написа:Dido_Lyubenov написа:Проблема на човека е, че и двете захранвания - дежурното за паметта и силовото за усилватела са закачени след контактния ключ. Трябва да види кой кабел на буксата има 12 В. когато не е на контакт и да включи там и двата захранващи кабела. Това не е правилния начин, но при френските коли е така. Няма контакт - няма музика.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:batproho написа:Dido_Lyubenov написа:Проблема на човека е, че и двете захранвания - дежурното за паметта и силовото за усилватела са закачени след контактния ключ. Трябва да види кой кабел на буксата има 12 В. когато не е на контакт и да включи там и двата захранващи кабела. Това не е правилния начин, но при френските коли е така. Няма контакт - няма музика.
Коментар
-
Това с каналите и настройките е според марка/модел аудио. И на мойто настройките на станциите стоят след като откача акумулатора, но час, НЧ, ВЧ, лоуд, долби ... се нулират. От твоето описание става ясно, че щом изключиш от контакт, аудиото изцяло остава без захранване. Зтова ти се нулират настройките.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Точно казано .В зависимост от марка и модел/клас на устройството, то има възможност да помни различни настройки, в моя случай единствено часовника се анулира а радиостанции,, аудио настройки и т.н. си стоят запаметени колкото и дълго да е без захранване.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар