Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Късо? Спирачки - ляв мигач - задна светлина ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Късо? Спирачки - ляв мигач - задна светлина ...

Колеги, нещо странно ми се случва тия дни след бурята ...Когато мига ляв мигач, не светят фаровете и натисна спирачката, мигача започва да мига през едно (т.е. 2 пъти по-рядко).Когато мига ляв мигач, светят фаровете и натисна спирачката, мигача спира да мига.Освен това като натисна спирачката и светва втората лампичка на колоната -> тази за задна светлина при мъгла.Та ясно, че някъде някои жички са се подопрели ... въпросът е къде да ги търся ...Надявах се да са в левия стоп (нали уж там са всичките накуп), но изглежда наред.Дайте съвет ...
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Гледал ли си как е масата отзад? Обикновенно от кофти маси се получават такива странни светлинни ефекти
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Разглобяваш стопа и гледаш металните шини навсякъде, при мен бяха корозирали и се беше създал мост от ръжда която си даваше на късо между шините и отзад беше дискотека като натиснеш спирачката... Със спрейче за ръжда пръскаш и почистваш и си готов

Коментар

Uneek написа:
        Разглобяваш стопа и гледаш металните шини навсякъде, при мен бяха корозирали и се беше създал мост от ръжда която си даваше на късо между шините и отзад беше дискотека като натиснеш спирачката... Със спрейче за ръжда пръскаш и почистваш и си готов
        Нещо такова е ... обаче уж гледах стопа ... ще го разглобя наистина.

Коментар

zfa159 написа:
          Гледал ли си как е масата отзад? Обикновенно от кофти маси се получават такива странни светлинни ефекти
          По скоро е нещо такова
          no pain no pain

Коментар

Оправих проблема - да кажа все пак какво беше, та евентуално ако на някой друг му се случи да спести време.Значи разкачих отзад корите в багажника, вдигнах покритията на пода и видях хиляди кабели. Веднага ми направи впечатление, че едно от снопчетата е притиснато странно и е доста влажно -> смених изолирбанда, който беше при свръзката с основния сноп, сложих каблите на лайсните, прочистих всички контакти с WD40 (това навсякъде го ползвам ... не знам за какво е точно, но с клеми и гайки прави чудеса).Сега дискотеката отзад е забавен спомен.

Коментар

Working...
            X