Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

запалка на пунто мк2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

запалка на пунто мк2

Здравейте!Търся съвет,не ми работи запалката на пунто 1,2 от 2000г - мк2.Проблема е че я купих с изгоряло бушонче 20А на запалката.Смених бушончето отново с 20А,като не съм сигурен дали оригиналното е 15А или 20А.При нов бушон запалката буквално за 3-4 секунди излиза от гнездото и не може да загрее добре,при повторно натискане отново излиза така бързо.Проверих самата запалка на старото пунто мк1 с бушон 15а,работи супер на 15 секунда излиза червена.Дайте съвет,преди да ходя на майстор.Знам ,че не е проблем една запалка,но явно си има причина.Благодаря предварително на всички ,които вземат отношение по темата.

мии колега има едни пластинки които задържат запалката като я натиснеш и загрее те се разширяват (от законите на физиката) с времето тези платинки са се разширили и не са се върнали в първоначалното си състояние решението на проблема е да се свали запалката и въпросните пластинки да се по притиснат другото е да се замени запалката с Нова внимаваи като сваляш средната конзола малко трудно излиза и става малко с челъм като я завъртиш към пасажерската седалка и ще имаш достъп до запалката (задната част)дано съм помогнал. Поздрави!
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

запалка на пунто мк2

Има ли проблем ако бушончето е с по-висок Ампер?

Коментар

запалка на пунто мк2

Благодаря,колега.И аз така помислих,но запалката работи супер в гнездото на старото пунто.Ако можеш да ми кажеш бушончето колко Ампера е 15 или 20?Виждам ,че и ти си с мк2, при тебе колко А е бушончето?С малко мислене сега те разбрах,сигурно имаш предвид основата на запалката-гнездото да се разглоби а не самата запалка?

Коментар

а така колега самото гнездо требва да се отвори а иначе при мен е 20 А гледам си от СФ ако искаш ми пиши на лично да се разберем мога да ти я оправа
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
          X