NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.4 12V не иска да запали!
Collapse
X
-
Колега, какво стана? Сетих се и още нещо, ако кабела на помпата ти е откачен ще ти свети кода и инжекциона и също няма палене.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
И аз да споделя имам същия проблем колата си палеше загасих я и вече от един месец не иска да запали.Смени датчик на колянов вал,датчик на разпределителен вал.....ефект няма.Повиках уж майстор,който не е сигурен но мисли че проблема е в компа.както обяснява колегата ток до бобината има,а до свещите не....Някакви предложения,че вече се побърках....
Коментар
-
emanyela velinova написа:И аз да споделя имам същия проблем колата си палеше загасих я и вече от един месец не иска да запали.Смени датчик на колянов вал,датчик на разпределителен вал.....ефект няма.Повиках уж майстор,който не е сигурен но мисли че проблема е в компа.както обяснява колегата ток до бобината има,а до свещите не....Някакви предложения,че вече се побърках....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:emanyela velinova написа:И аз да споделя имам същия проблем колата си палеше загасих я и вече от един месец не иска да запали.Смени датчик на колянов вал,датчик на разпределителен вал.....ефект няма.Повиках уж майстор,който не е сигурен но мисли че проблема е в компа.както обяснява колегата ток до бобината има,а до свещите не....Някакви предложения,че вече се побърках....FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
emanyela velinova написа:помпата бръмчи сега търся ECU да пробвам,но не намирам.на таблото всичко си свети нормално,светва акумулатора и гасне,дюзичката ми свети,но не гасне,преди да откаже колата светкаше и гаснеше когато си поиска..Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emanyela velinova написа:бензин има,идва един провери я на комп каза че му дава грешни стойности нещо и каза да търся ECU,а колко може да му се вярва нз за тва реших да се допитам,на майстори вяра не може да се има в днешно време...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:как така до бубината има ток а на свещите няма тогава кабелите са проблем може да се пробва с друго ECU да се види как еFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар