Здравеите колеги . Ппоблема при мен се явява в това че като превключа от дълги на къси понякога изчезват и къси и дълги. трябва да угася фаровете и пак да ги включа и след това светват но това по време на движение не е никак приатно. След това превключвам колкото си искам няма проблем - прави го когато и скимне .колата е фиат мареа ТД100 ,ксенона е китаиски и на късите и на дългите.--БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО--
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с ксенон - гасне при превключване
Collapse
X
-
ogi28b написа:Дългите не ползват реле, това, за което казваш е само помощно за късите, когато се кара на дълги...
Коментар
-
Аз лично като монтирам и на дългите ксенон,слагам доид 3А от плюса на дългите към плюса на късите,защото има един интервал при превключване от къси към дълги,в който късите изгасват за мили секунди и това пречи на работата на ксенона и ако е малко по калпав винаги става така(гаснат късите светлини).Диода взима напрежение от дългите(тъи като те светват преди този интервал)и всичко е наред.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: Странен проблем с ксенон - гасне при превключване
talibanina написа:Здравеите колеги . Ппоблема при мен се явява в това че като превключа от дълги на къси понякога изчезват и къси и дълги. трябва да угася фаровете и пак да ги включа и след това светват но това по време на движение не е никак приатно. След това превключвам колкото си искам няма проблем - прави го когато и скимне .колата е фиат мареа ТД100 ,ксенона е китаиски и на късите и на дългите.--БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО--Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар