здр колеги колата ми не пали както преди барзо мн варти преди да запали и затова изкам да попитам как да замеря бобината и какви стоиности трябва да покаже мн ще съм ви благодарен ако помогнете и дадете някои др савет от какво може да е свещите са чисто нови френски някакви забравих точно какви но сам доволен от тях и преди бях с такива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
замерване на бобина на Фиат мареа 1.6 16 валве 103 конч
Collapse
X
-
и при мен е така, но след ресет на ЕКУ-то се оправя за известно време или ако работи само на бензин. При мен се получава от трупане на грешки докато работи на метан. Ти имаш ли газ или метан?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
колега, мериш между знака за ОМ. където са 2-те чертички, поставяш сондата. А и Б са първичните намотки и трябва да са еднакви една с друга- около 0,5ома. Ц и Д са вторичните намотки. те също трябва да са с идентични стойности - нещо от рода на 8 килоома.ППсредния пин на буксата е общ за А и Б.
Коментар
-
Вадиш всички кабели и така мериш. Първо ги разгледай как са свързани и ги запомни, ако трябва си ги нарисувай. По принцип кабелите на свещите са с различна дължина и трудно може да ги объркаш. Също кабела с трите извода - за ниското напрежение. Запомни го как е и гледай да го поставиш по същия начин. Защото ако го обърнеш и го напъваш някоя пластмаса може да се счупи и после да търсиш куплунг.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0#287100Тук ги има стойностите на нова 6о6ина.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар