Възможни са:1.Изгорял предпазител на изходна на алармата към мигачите.2.Повредено реле за управление на мигачите във алармата.
Къде да ги търся тоя предпазител и това реле?Дали ще успея сам да си я отремонтирам с някаква схема или нещо от тоя сорт или ще трябва да я дакарам да я направат някъде?Алармата е някаква българска.Никаква идея каква марка е.
Колега, каква е алармата ? Ако е фабричната на ФИАТ, мога да ти дам една идея. Не изисква разглобяване и други интервенций. Не допрочетох втория ти пост
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Дайте идея какво да правя,че е много дразнещо и откачам без мигачите.. Иначе имам предвид един човек където да я погледне,но в краен вариант ще я закарам.
Ами трябва да се проверят изходите на алармата и релето, което захранва мигачите, това е. Нали нормалната работа на мигачите иначе не е засегната, а само откъм алармата когато е? Защото така както си написал, че откачаш ез мигачи, все едно не ти работят при никакво положение, което вече е друго.
Ами трябва да се проверят изходите на алармата и релето, което захранва мигачите, това е. Нали нормалната работа на мигачите иначе не е засегната, а само откъм алармата когато е? Защото така както си написал, че откачаш ез мигачи, все едно не ти работят при никакво положение, което вече е друго.
Само при алармата е.Просто имам навика да проверявам по два пъти дали съм заключил,като повечето пъти втория път е като съм далече от нея и по мигачите съдя дали се заключва или отключва.
Най вероятно е предпазител. По новите аларми имат отделен предпазител за мигачите от този на самата аларма.Апашите преди чупеха някой от мигачите, даваха на късо крушката и ритаха колата - така като писне алармата изгаря предпазителя и колата остава без аларма. Затова вече алармите са минимум с два предпазителя
Днеска ми направи впечатление,че мигачите премигнаха на няколко заключвания и после пак спряха.Това ме навежда на мисълта,че има някаква повреда в релето,а няма нищо общо с предпазител.Тези дни ще взема да я разглобя и ще видя какво се случва.
Най-лесното е да чуеш дали релето цъка, когато заключваш и отключваш, ако цъка - после виж на изхода му какво има... Ако и там всичко е наред - продължаваш нататък и това е, стъпка по стъпка, докато откриеш проблема
Коментар