По скоро може би са тези тъй като май са 10х10см
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни говорители за Типо
Collapse
X
-
geshabeli написа:madgogo написа:Аз сложих 10 см двулентови Thunder на фабричното място. Не очаквах нещо кой знае какво, но бях изненадан от резултата.Напълно приличен бас ( естествено не е като да си със субуфер, но не държа да тептят прозорците на околните сгради като минавам с колата а и препочитам да си запазя слуха).CD-то ми е 4х45 вата Деу като закачих задните колонки директно си извади баса отзад, отделно заради багажника басите стават добри (това някъде в този форум го четох).Отделно има разлика и какво слушаш дали Аудио СД, МП3 или радио разликата в качеството е осезаема.Единствено ме дразни решетката на задните колонки (по скоро няма такава), която е просто едни грозни дупки.Като имам време ще изрежа пластмасата и ще си сложа една хубава решетка.Или другия вариант, който обмислям, т.к. мембраните на колонките са с готин червен цвят.Ще изрежа платмасата да се видят колонките, а под тях ще сложа подстветка от диоди или крушки.А какво ще кажете за нещо подобно+адаптиране на фабричната поставка за документи на вратата.http://www.auto.volgograd.ru/avtovol...ail&vm=1&id=19Carozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
-
Проблемът в звуковъзпроизвеждането не е в мощността ,а в нивото сигнал/шум.Борбата за доближаване на възпроизведената звукова картина към оригиналната доведе до търсене на начини за това.Единият от тях е и създаването на закъснението на звука ,чрез така наречената матрица,за подобряване на обема(реверберация),и чуване на отразените от задния край на залата тонове.Така че слагането на по-мощни колони отзад прилича на слушане на концерт с гръб към оркестрант-изпълнителите.Автомобилът е едно от най- лошите места за слушане на музика.Tipo 1,4AGT ie.;Citroen Evasion
Коментар
-
Автомобилът е едно от най- лошите места за слушане на музика.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар