Rokambol написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-големия капацитет акумулатор който мога да сложа
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Rokambol написа:gamma написа:sok1 написа:В противен случай алтернаторът няма да смогне да го зарежда.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: Кой е най-големия капацитет акумулатор който мога да сло
dimitrof9009 написа:Кой е най-големия капацитет акумулатор който мога да сложа в коша за акумулатор на 1.6 16vОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:dimitrof9009 написа:Кой е най-големия капацитет акумулатор който мога да сложа в коша за акумулатор на 1.6 16v>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Dido_Lyubenov написа:dimitrof9009 написа:Кой е най-големия капацитет акумулатор който мога да сложа в коша за акумулатор на 1.6 16vОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
На JTD 105 съм с 60/540, толкова го дават и по книжката а дали влиза по-голям не съм пробвал.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Малкo се получава, но JTD 105 трябва да е с акумулатор, който има стартов ток 380 по ДИН, според книжката.Акумулатор със стартов ток 540 ЕН отговаря на около 330 по ДИН. Т.е. трябва да е малко по-мощен, да речем - 610 А по ЕН. Аз също купих 60/540 защото такъв трябваше да е според каталога на Ексайд, но според един друг - трябваше да е 62/610. Май на Локса беше, или на Берга. След 3 години показа сериозни признаци на умиране, но успя да изкара зимата и сега в топлото време няма проблеми. Но на есен ще купувам нов.
Коментар
-
Оги и според каталога на Bosch за 1.9 JTD пак го дават 60/540.Чудна работа, кой е прав и кой крив?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На пунтака 1,7 тд съм с 72 а.ч и пусков ток 750 А от три години Варта силвър.Не знам дали от по-големите 10 а.ч(над каталожните за модела) или защото давах на един комшия ток през зимата да запали, ама ми беше изгорял един идиот на алтернатора в началото.От тогава две години вече не се притеснявам за зимно палене, клима, музика и т.н.Само дето не съм го доливал никога ........ще трябва да го проверя.......Тъкмо му изтече гаранцият :DFiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар