Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за slim subwoofer

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнение за slim subwoofer

    Искам да попитам, ако някой има наблюдения за т.нар. slim subwoofer`s. Струват ли си? Какво да очаквам? Моделите, които успях да намеря са:1. http://aval-bg.com/car-audio/pioneer...er-ts-sw2501s4 2. http://aval-bg.com/car-audio/kenwood...-kfc-wps1000f3. http://aval-bg.com/car-audio/helix/s...агодаря предварително на всички, които ще споделят опит.P.S. Линковете да не се приемат като реклама, просто там са дадени някои от характеристиките на самите говорители. Линковете вече работят.
    Fiat Bravo 11'97
    1.4 12V A/C

    #2
    Кофти линкове.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

    Коментар


      #3
      не съм много навътре, но така като гледам данни бих ти препоръчал пайнер-а. Не съм сигурен как ще се справи с тези 12 литра които му дават, а и ми се струва че е проектиран по скоро за SPL от колкото на качество. зависи и ти какво искаш като звук.но нека някой с повече опит да си каже думата.
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

      Коментар


        #4
        Каква е идеята да е слим ?Малък обем ли търсиш ?Защото на Херц моделите свирят много прилично в малък затворен обем.От 3те изброени съм слушал само Хеликса, имал съм и есприт серията елипси и бях доволен.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар


          #5
          Идеята субчето да е slim е, че искам да го завра в малкото пространство, което има около левия заден калник на Бравото. За херц-овете знам, че свирят добре в малки затворени обеми, но тук не се опира само до обем, а и до дълбочина на самия говорител. Това, за което ще служи този говорител е да подпре елипсите 6х9, които са монтирани на задната кора. Не успяват да слизат ниско и се получава "дупка" в нискочестотния диапазон. Емзо сподели за Хеликса, моля.Колкото до това, че Пайнера е за СПЛ, по мое мнение всеки субуфер с пластмасова мембрана е точно за това. Не ми се връзва някак си, качество на звука и пластмаса.
          Fiat Bravo 11'97
          1.4 12V A/C

          Коментар


            #6
            Точно тези не мисля, че съм ги чувал, но съм слушал други слим басчета и в общи линии не свирят лошо, но мн. зависи какво търсиш...ако търсиш нисък бас, или мек... няма да го получиш Поне тези, които аз съм чувал свиреха всичките твърдо и сравнително високо... но определено довършваха звука в колите...

            Коментар


              #7
              Би ли споделил какви говорители си слушал?
              Fiat Bravo 11'97
              1.4 12V A/C

              Коментар


                #8
                Slim

                Чуй и това:http://bulgaria.alpine-europe.com/pr...s/swr-t10.html

                Коментар


                  #9
                  Аз само да наеря в нашия град къде продават, че до сега не ми е попадало такова "дживотну".А на теб какво ти е мнението за въпросните басчета, ако си ги слушал де? И по принцип какво мислиш за този вид концепция на говорорителя?
                  Fiat Bravo 11'97
                  1.4 12V A/C

                  Коментар

                  Working...
                  X