Здравейте колеги напоследък забелязвам нещо странно при пунтото. Като пусна дори само габарити часовника отгоре който е над огедалото премигва имам чуството,че тия габарити лапат целия ток от колата БЕЗ ГАБАРИТИ ПАК СЕ ГУБИ ТОКА?!?! с нов 75AH акумлатор съм проверих кабелите и масата но там всичко е наред от зад стоповете не съм барал само. Та въпроса ми е от какво се получава тази доста огромна загуба на ток при фарове? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на ток при включени фарове
Collapse
X
-
Пунто ELX 94 не е така както четах в тази тема като завартя ключа за фаровете на габарити леко мига часовника над огледалото нищо по таблото не примигва нито когато дори и плафоните и двата светят не мигат а на къси още повече а като съм на дълги или само на халогени проблеми нямам никакви само на габарити и на къси ми го праи тоя номер и денем и нощем. Динамото си зарежда както трябва няма проблем проверил съм и всички бушончета наред са от къде е това окъсяване направо се чудя вече стоповете само знам,че от зад се развиват ама как се издърпват за да ги видя да не е нещо по масата да праи някъде проблем?!
Коментар
-
цено написа:инсталацията е наред и са проверени кабелите но пак е така утре ще и видя стоповете дано да е там нещо само те останаха
Коментар
-
Осветлението не би трябвало да се влияе от не добро изправяне, все пак крушките могат да работят на право и променливо напрежение.Започни с напрежението върху акумулатора, когато го има проблема виж дали играе напрежението и на клемите на акумулатора. Това е с цел да отхвърлиш алтернатора като виновник. Не търси късо ами лоша връзка.П.С само не разбрах дали всичкото осветление мига или само часовника и таблото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар