Колеги аз имам проблем с фаровете... С xenon съм 6000К, но единят фар ми свети много настрани как да ги оправа? Това съм показал как ми свети единят фар иначе не е на мойта колица... Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Ксенон.
Collapse
X
-
Колега, застани пред стена, например в паркинга на някой мол, на около 3-4 метра, и снимай, да видим за какво иде реч. Така не може да се каже съвсем точно. Правилно е да приближ колата до стената, да отбележиш точно пред центровете на фара, после отдалечаваш с прав волан назад, и като си на 5 метра - снимаш, и като се виждат маркировките за център на фар, ще знаем кой къде сввети.
Коментар
-
PaUnOff написа:Колега, какво се оказа при теб? От крушките ли е
Коментар
-
Добре, ще пиша по темата. punto123 регулирай си фаровете- тези по- светлите петна не трябва да ти се разминават толкова според мен. Май левия фар ти свети доста надолу. Моите фарове мисля че бяха по същия начин като сложих ксенона. А с халогенните крушките нямаше такова нещо. Вярно е че десния трябва да свети и малко вдясно и нагоре, но с ксенона става прекаленоFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Провери лампата дали ляга хубаво в леглото, има три малки пъпчици, които правят равнина там, където трябва да легне лампата. Това по всичко прилича на лампа не на място, щом фокусът е разместен. Насочването ти е чудесно, доколкото може да се прецени на тези снимки Провери как ляга лампата в цокъла, провери дали не се клати.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар