Ще ги пробвам и 4300 и 5000 намерих си човек и тука който има добри цени и може на едия фар да сложа 4300 на другия 5000 и който ми хареса .Междудругото снощи като валя карах една мазда имаше ксенон 3000К на късите с лупа и в мокро време се виждаше идеално ня бях го очаквал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Ксенон.
Collapse
X
-
Явно май месец е критичен за ксеноните. Снощи с мен се случи същото - единия фар блесна нормално, след което постепенно порозовя. За около 10 мин шофиране и 3 пъти вкл и изкл, окончателно спря да свети. Сутринта направих галимацията с размяна на баластите. Е, крушката е заминала. Баластите са ОК. Поръчах два броя онлайн на цена общо 18лв, без доставката. 6000к. Ксенона ми е на около 3 г, ако има значение. За да не се получи реклама, мога на лични да ти посоча сайта, където се продават на тази цена. Български е. Разбира се, гаранция няма.
Коментар
-
dani389 написа:Rokambol написа:Ето тук :D
Коментар
-
Преди време имаше тема(не мога да я открия) в която се питаше за ксенон на който му намалява светлината. При мен е така: като "запаля" ксенона отначало свети силно и за около 5-10 секунди светлината намаля значително и от двата фара едновременно. Вижда се как свети слабо вече и даже от време на време си включвам и дългите в градаТова със смяна на крушки ли се оправя или баласти. В моя случай не мога да разменя, защото и двата фара светят еднакво и намалят еднакво светлината сиFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Може да пробваш с крушки и с други баласти в някое сервизче кадето монтират ксенони те имат уборотни и ще разберат каде е проблема .другия вариант е ствой приятел който е с ксенон да разменяте елементи докато разберете виновника за проблема.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
PaUnOff написа:Преди време имаше тема(не мога да я открия) в която се питаше за ксенон на който му намалява светлината. При мен е така: като "запаля" ксенона отначало свети силно и за около 5-10 секунди светлината намаля значително и от двата фара едновременно. Вижда се как свети слабо вече и даже от време на време си включвам и дългите в градаТова със смяна на крушки ли се оправя или баласти. В моя случай не мога да разменя, защото и двата фара светят еднакво и намалят еднакво светлината си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар