Проблемът е такъв че едната ми крушка започна да свети леко розово спрямо другата ксенона е 6000к .Който е запознат нека пише крушката ли си заминава или да търся проблема дръгаде,по късно ше пусна снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Ксенон.
Collapse
X
-
карал съм с 4300 и с 5000 и 4300 си свети освен най-силно, ами и най-приятно за мен. ама труднос е намират. крушката ти си отива, ама не се занимавай да поръчваш от китай, тук ги има за 5-10 лв горница не си заслужава ни чакане ни разкарване.... аз последния път реших за най-евтино да си взема цял комплект за 60 лв да си имам резерва и вече май всичко свърши от него. така че си помисли с поръчката от китайLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Почне ли да си мени цвета към розово или лилаво - ксенона си заминава.На Бравата - изкара ха 3 години и едната крушка накрая светеше доста лилаво, преди да спре съвсем.Намерих си крушка на 15тина лева - 6000к.На Алфата като я взех светеха с различни цветове - леко, но се усещаше - смених текущите 6000к с 5000к, които си поръчах от и-бей. С доставката ми бяха около 40лв.Въпроса беше че търсех не обикновени H7, a H7R - имат една лента на тях, която премахва част от разсейването на светлината при употребата на рефлекторни фарове.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар