Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със задна чистачка на пунто МК2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със задна чистачка на пунто МК2

Здравейте,не ми работи задната чистачка моторчето е здраво не идва захранване към него,бушона е здрав,но не можах да намеря релето може би е под горната кора на волана но не можах да я сваля,как се сваля.И другият ми проблем е светна ми лампата за отворена врата,проверих ги всички работят си нормално,защото при отваряне плафона светва,а при затваряне гасне.Някакви идеи?
    Фиат Пунто МК2 2000г

Аз бих проверил снопа кабели на петата врата, точно на сгъвката може да има прекъснати кабели.

Коментар

Точно натам се насочвам и аз,но за сега не ми остана време да погледна там,а петата врата като се отвори свети ли лампата на таблото?
      Фиат Пунто МК2 2000г

Коментар

toddorov написа:
        Точно натам се насочвам и аз,но за сега не ми остана време да погледна там,а петата врата като се отвори свети ли лампата на таблото?
        Да
        Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
        Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
        Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Здравейте,проблема се оказа разменени букси на задна чистачка и бравичката на 5та врата
          Фиат Пунто МК2 2000г

Коментар

здравейте аз имам проблем с чистачките на импулсния ход(или така наречената 1 степен )като го пусна и ми реле нещо ми прекъсва и задържа чистачките !!!бих искал съвети и благодаря ви предварително!
            punto1.2

Коментар

palamuda84 написа:
              здравейте аз имам проблем с чистачките на импулсния ход(или така наречената 1 степен )като го пусна и ми реле нещо ми прекъсва и задържа чистачките !!!бих искал съвети и благодаря ви предварително!
              Релето в моторчето ти прави проблем.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                palamuda84 написа:
                Релето в моторчето ти прави проблем.
                а колега бих искал да те питам това реле в това моторче дали може да се сменя или цялото моторче?
                punto1.2

Коментар

@Паламуда,не е от релето, от оста е, ръждасва и се събира гняс и от там блокаж,разглабяш, почистваш, гресираш и си готов...при мен стана с големият чук
                  ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                    @Паламуда,не е от релето, от оста е, ръждасва и се събира гняс и от там блокаж,разглабяш, почистваш, гресираш и си готов...при мен стана с големият чук
                    колега мисля че по скоро ще е от релето защото се чува реле че прекъсва
                    punto1.2

Коментар

palamuda84 написа:
                      а колега бих искал да те питам това реле в това моторче дали може да се сменя или цялото моторче?
                      Само релето се сменява. Търси в магазините за електроника. В тези за авточасти няма да го намериш. Преди да купуваш, виж спойките, често те са виновни.
                      seninkn написа:
                      Това е напълно вярно (особено при уикенд), но в случая нямаме блокаж а неравноделна работа. Затова предполагам, че именно релето е виновника. Естествено, когато се разглоби е добре и да се направи профилактика на целия механизъм.
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                        palamuda84 написа:
                        Само релето се сменява. Търси в магазините за електроника. В тези за авточасти няма да го намериш. Преди да купуваш, виж спойките, често те са виновни.
                        seninkn написа:
                        Това е напълно вярно (особено при уикенд), но в случая нямаме блокаж а неравноделна работа. Затова предполагам, че именно релето е виновника. Естествено, когато се разглоби е добре и да се направи профилактика на целия механизъм.
                        мерси колега ще го тарся това реле
                        punto1.2

Коментар

то и при мен бе така, докато отказа тотално и застана на средата на прозореца,пръгваше на тласъци и по някога спираше и със малко помощ тръгваше, до някое време, а иначе релето във машинката е за да я спира като изключиш чистачката от волана, продължава до най долно положение и я гаси
                          ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Working...
                          X