Здравейте,не ми работи задната чистачка моторчето е здраво не идва захранване към него,бушона е здрав,но не можах да намеря релето може би е под горната кора на волана но не можах да я сваля,как се сваля.И другият ми проблем е светна ми лампата за отворена врата,проверих ги всички работят си нормално,защото при отваряне плафона светва,а при затваряне гасне.Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със задна чистачка на пунто МК2
Collapse
X
-
toddorov написа:Точно натам се насочвам и аз,но за сега не ми остана време да погледна там,а петата врата като се отвори свети ли лампата на таблото?Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Rokambol написа:palamuda84 написа:здравейте аз имам проблем с чистачките на импулсния ход(или така наречената 1 степен )като го пусна и ми реле нещо ми прекъсва и задържа чистачките !!!бих искал съвети и благодаря ви предварително!punto1.2
Коментар
-
palamuda84 написа:а колега бих искал да те питам това реле в това моторче дали може да се сменя или цялото моторче?seninkn написа:@Паламуда,не е от релето, от оста е, ръждасва и се събира гняс и от там блокаж,разглабяш, почистваш, гресираш и си готов...при мен стана с големият чук
Коментар
-
Rokambol написа:palamuda84 написа:а колега бих искал да те питам това реле в това моторче дали може да се сменя или цялото моторче?seninkn написа:@Паламуда,не е от релето, от оста е, ръждасва и се събира гняс и от там блокаж,разглабяш, почистваш, гресираш и си готов...при мен стана с големият чукpunto1.2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар