Някой да е чувал за тази марка? Мнения?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радио/CD KYOTO
Collapse
X
-
И аз го видях в брошурата на Практикер. Цената е много добра за възможностите му, а дизайна е малко "ретро" - идеален за интериора на Фиат Ритмо. Тези съвременните са прекалено закръглени за моя вкус.Притеснява ме само да не се окаже боклук, който се разваля повече отколкото свири...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
ForceWere написа:аз не бях чувал за такава марка, докато тези дни не ми попадна брошура на Практикер- там е дадено някакво СД на тази марка- но нещо неми вдъхва доверие, но пък за тази цена май няма друго такова.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:ForceWere написа:аз не бях чувал за такава марка, докато тези дни не ми попадна брошура на Практикер- там е дадено някакво СД на тази марка- но нещо неми вдъхва доверие, но пък за тази цена май няма друго такова.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
виж какво давам ти моето касетофонче SONY и не се занимавай, има и изход за усилвател и за жично дистационноhttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6805бирата от менСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
аз в момента съм с това http://www.stereo.ru/profile_test.ph...tree_id=12но въпроса е да мина на сд-мп3, но мисля ако ще сменям такова касетофонче да е с нещо сравнително добро- нещо не ми се връзва да разкарам такова животно :D за някакво НЕОTofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
Късно е вече купих си Киотото. Колебаех се между едно Деу и Киотото, но последното спечели поради по-симпатичен дисплей и повече функции. Има си всички екстри - изходи за усилвател, дистанционно, свалящ се панел и е много евтино.Сега ще видим и как ще работи...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар