Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT COUPE 2.0 16V дърпа много ток

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT COUPE 2.0 16V дърпа много ток

Здравеите колеги имам проблем с тока на Фиатката значи при всичко изключено по колата даваше консумация 0,59 милиампера до тук намерих че лампата в багажника даваше проблем махнах я и милиамперите паднаха на 0,18 казаха ми че и това е много. Значи като махна бушона които е най от дясно и първия гледано от мястото на шофьора в смисъл наи близкият до него (дано ме разбрахте де) има нарисувано два триъгълника един в друг. Интерсува ме какво е вързано на този бушон аз намерих часовник, осветление в багажника(изключено е вече) и осветление в купето. Часовника го махах не е от него и в купето нищо не свети та търся какво може да е. Баси толкова много не съм писал и в училище хахаха. Моля помагаите че ми писна да сменям акумолатори
    Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Да беше писал в училище, колега. АкумУлатори се пише, а не акумОлатори. Както и да е. Двата триъгълника символизират аварийни светлини. Провери бутона им.

Коментар

ogi28b написа:
      Да беше писал в училище, колега. АкумУлатори се пише, а не акумОлатори. Както и да е. Двата триъгълника символизират аварийни светлини. Провери бутона им.
      Това беше първото което проверих след като видях триъгълниците . Значи авариини, фарове ,мигачи, запалка, музика всичко си работи и като махна бушона.Казаха ми да проверя централно , комфорт модул (който аз нямам) абе нещата който работят при изваден ключ ама аз май проверих всичко за което се сетих и нищо не открих

Коментар

Гледам си от Плевен мога да ти препоръчам да идеш на едно две места където биха ти оправили проблема. Ако нямах проблеми със очите бих ти го оправил но не ми се взира из кабеляците. Ако си слагал скоро радио цд да знаеш че е от там проблема навремето когато правех автоаларми съм имал доста такива случаи.
        Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
          Гледам си от Плевен мога да ти препоръчам да идеш на едно две места където биха ти оправили проблема. Ако нямах проблеми със очите бих ти го оправил но не ми се взира из кабеляците. Ако си слагал скоро радио цд да знаеш че е от там проблема навремето когато правех автоаларми съм имал доста такива случаи.
          Не е и от цд, усилвател всичко е проверено а и не са на този бушон а проблема се решава като го махна. Има нещо което харчи 0,10 милиампера ама немога да го открия.

Коментар

0.10мА е нищожна консумация нещо си в грешка с обхватите на кито мериш. Да не би да е 100мА ? на какъв обхват с уреда мериш?
            Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
              0.10мА е нищожна консумация нещо си в грешка с обхватите на кито мериш. Да не би да е 100мА ? на какъв обхват с уреда мериш?
              0.17 показва а трябвало да е 0,07 за това търся тези 0,10 дето са отгоре.

Коментар

Това е показание в ампери, а не в милиампери. Повече от 0.05 според мен не е добре. Ти като мериш - как точно правиш измерването? Симулираш ли вратите да са затворени, и изчакваш ли минута-две със закачен уред, преди да отчетеш стойността на измерването?

Коментар

ogi28b написа:
                  Това е показание в ампери, а не в милиампери. Повече от 0.05 според мен не е добре. Ти като мериш - как точно правиш измерването? Симулираш ли вратите да са затворени, и изчакваш ли минута-две със закачен уред, преди да отчетеш стойността на измерването?
                  Да, затворени врати и чакане поне 1мин.

Коментар

Working...
                  X