Здравеите колеги имам проблем с тока на Фиатката значи при всичко изключено по колата даваше консумация 0,59 милиампера до тук намерих че лампата в багажника даваше проблем махнах я и милиамперите паднаха на 0,18 казаха ми че и това е много. Значи като махна бушона които е най от дясно и първия гледано от мястото на шофьора в смисъл наи близкият до него (дано ме разбрахте де) има нарисувано два триъгълника един в друг. Интерсува ме какво е вързано на този бушон аз намерих часовник, осветление в багажника(изключено е вече) и осветление в купето. Часовника го махах не е от него и в купето нищо не свети та търся какво може да е. Баси толкова много не съм писал и в училище хахаха. Моля помагаите че ми писна да сменям акумолатори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT COUPE 2.0 16V дърпа много ток
Collapse
X
-
ogi28b написа:Да беше писал в училище, колега. АкумУлатори се пише, а не акумОлатори. Както и да е. Двата триъгълника символизират аварийни светлини. Провери бутона им.Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
Гледам си от Плевен мога да ти препоръчам да идеш на едно две места където биха ти оправили проблема. Ако нямах проблеми със очите бих ти го оправил но не ми се взира из кабеляците. Ако си слагал скоро радио цд да знаеш че е от там проблема навремето когато правех автоаларми съм имал доста такива случаи.Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:Гледам си от Плевен мога да ти препоръчам да идеш на едно две места където биха ти оправили проблема. Ако нямах проблеми със очите бих ти го оправил но не ми се взира из кабеляците. Ако си слагал скоро радио цд да знаеш че е от там проблема навремето когато правех автоаларми съм имал доста такива случаи.Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
ogi28b написа:Това е показание в ампери, а не в милиампери. Повече от 0.05 според мен не е добре. Ти като мериш - как точно правиш измерването? Симулираш ли вратите да са затворени, и изчакваш ли минута-две със закачен уред, преди да отчетеш стойността на измерването?Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар