Колеги имам проблем с екрана на радиото на марчето АД 185 М от както имам колата не свети и не исписва ништо няколко пъти пробвах да разбера къкв е проблема но не успях и искам да питам дали мога да го оправа сам или да го носа на доктор. А и наи страмното е че не са изгорели и 3 те крушки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дисплеи на касетофон ПРОБЛЕМ !
Collapse
X
-
Колега и аз съшто си мислех че има гумички но нямаше и почвам да си мисля че някои в Италия си е пипал заштото там кадето влиза лентовия кабел те запоивано и ас свалих от друго радио и запоих но пак не става а иначе вече го оправих да свети и сега мисля да намера някое радио за 20,30лв и да реша проблема.Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997
Alfa Romeo 146 1.9TD 1995
Коментар
-
Rokambol написа:Как така няма гумички? Липсват или свързването е с метални крачета? Уточни, че ме мързи да разглобявам моето за да проверя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако трябва ще го направя..Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997
Alfa Romeo 146 1.9TD 1995
Коментар
-
Joro написа:Дисплеите са с един лентов кабел, залепен за тях и влизат в букса от другата страна към платката. С времето това лепило от страната на дисплея изсъхва и някой пътечки спират да правят контакт - в резултат се губят отделни сегменти или спира целия дисплей направо. Няма оправия.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар