ПомогнетеКолеги някой може ли да ми окаже съдействие по поставяне на дистанционно за отключване на вратите на фиат брава.Ако може някой да ми посочи къде трябва да се включи въпросната платка на дистанционното. колата е брава 1.8 ЕLX 1998 година. Колата е с оригинални ел. стъкла, но се заключват само с ключа. Надявам се някой да се смили над моята душица.Благодаря на всеки отзовал се на проблема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ. Поставяне на дистанционно на ел.стъкла на БРАВА1.8
Collapse
X
-
Re: Помощ. Поставяне на дистанционно на ел.стъкла на БРАВА1
filcho58 написа:ПомогнетеКолеги някой може ли да ми окаже съдействие по поставяне на дистанционно за отключване на вратите на фиат брава.Ако може някой да ми посочи къде трябва да се включи въпросната платка на дистанционното. колата е брава 1.8 ЕLX 1998 година. Колата е с оригинални ел. стъкла, но се заключват само с ключа. Надявам се някой да се смили над моята душица.Благодаря на всеки отзовал се на проблема!Никога не е късно да станеш за резил!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Нали трябва да се свържат към алармата а тя трябва да има допълнителен канал Като са отворени и пуснеш алармата да се затворят това ли е идеята виж от схемата на модела кола в мануала.Никога не е късно да станеш за резил!
Коментар
-
Re: Помощ. Поставяне на дистанционно на ел.стъкла на БРАВА1
filcho58 написа:... съдействие по поставяне на дистанционно за отключване на вратите на фиат брава... Колата е с оригинални ел. стъкла, но се заключват само с ключа...(Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
кола
Чакай сега ама стъклата си няман нищо общо все още с отварянетоНали има схема на свързване от това където си купил на колата би трябвало вече да им машинки слагаш + постояннен и + като е на контакт и син и бял за импулс отворено/ затворено с диод от колонката на вратата .би трябвало да има реле в жабката нещо такова http://www.topspeed.bg/album/8de4a53...itdiagram.jpg/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар