Смятах да не пускам поредната тема но с търсачката подходяща не открих, та на въпроса: на старото BRAVO 1.4 беше лесно а и имаше достатъчно място в коша но на JTD-то не мога да намеря подходящо място за да прекарам от купето в коша силовите кабели за музиката а те са един 10 и един 16кв.Ако някой е прекарвал да сподели от къде точно, ако случайно пък има някаква снимка още по-добре?Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Окабеляване BRAVO
Collapse
X
-
Окабеляване BRAVO
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Етикети: –
-
Гледам и умувам вече седмица, над съединителя не съм видял тапа но пак ще гледам утре, в краен случай смятах да дупча с дрелката .п.с. същност май се сещам за снопа кабели но от там двата мои по смъртно не могат да минат, понеже е много тясно и плътно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
http://www.fiatforum.com/bravo-brava...htmlМалко ляво и дясно се разминават, но за ориентир става.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
borisov написа:над педала в ляво , дори може да ти е по-удобно като свалиш капака на бушоните и оттам да погледнешдругият вариянт е откъм мотора да погледнеш(по-точно там покрай чистачките точно там е тапата )Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
bobi_bravo написа:Покрай бушоните има две тапички който излизат точно покрай сервото, от вътрешната страна ще ги намериш като преместиш мокета и изолацията.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Утре пак ще търся и ровя пък дано го намеря този отвор .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Днескашното търсене не доведе но никакъв резултат .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар