Здравейте, стигнах и аз до търсене на код за касетофона (Blaupunkt) на моето Punto (нямам кода, нямам книжка ).Виждам, че в Интернет има доста калкулатори за целта, и съответно искат сериен номер.Което ще рече да извадя панела, както е описано на картинката.Вътре в текста пише, че за целта се ползват специални инструменти, с които се натиска в дупките докато "усетиш" щипките да се освобождават. Също пише и че тия инструменти би трябвало да са с колата (не и при мен, пък и не знам откъде се купуват). От картинката не се вижда колко са специални тия железа, та искам да попитам дали е безопасно да пробвам с някоя тъничка отвертка или нещо от рода?Бихте ли споделили?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разглобяване на радиокасетофон
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:НЕ става по № трябва по друг начин иди при някой където прави кастофони Трябва да се прочете ИС .Иначе ваденето е с нещо тънко като луфтомер ._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Нали като го пуснеш прогрмата си търси ИС а като не е вързано от къде ще чете има и такива модели където става по № я ми прати № н ЛС да видим къв е_________________________
Коментар
-
Лек напредък
Така, имаме напредък.Свалих касетофона сравнително безболезнено с два шестограма и една отвертка Сериен номер - BP9372Y3622685PartNo (Fiat Punto Low) - 7 649 372 316Добрите хора прилежно бяха залепили и кода на корпуса - 3535.Пробвах го на горния линк (http://www.radio-code.lt/cc-1402) и е същия, така че изглежда има нещо ценно там и не бива да се пренебрегва.Оообаче - дисплеят на радиото си стои на WAIT и не дава да пробвам кода Трябва да призная, че пробвах неуспешно преди това 5-6 други...Има ли начин за лъгане в такава ситуация?Откачах пак акумулатора, чаках, пробвах комбинации от клавши, но засега без успех._________________________
Коментар
-
Re: Касетофон
kluchar написа:Остави го включен 15-30 минути че си го заключил по време._________________________
Коментар
-
касетофон
Много си го ръчкал да слагаш кодове и се е заключил по време колкото повече си играеш с неверни кодове толково повече време трябва да мине да тръгне от началои като пробваш много пъти а не тръгне се заключва и вече колкото и да го пробваш да му вкараш дори иверен код не тръгва а трябва да се махне кода .
Коментар
-
Re: касетофон
kluchar написа:Много си го ръчкал да слагаш кодове и се е заключил по време колкото повече си играеш с неверни кодове толково повече време трябва да мине да тръгне от началои като пробваш много пъти а не тръгне се заключва и вече колкото и да го пробваш да му вкараш дори иверен код не тръгва а трябва да се махне кода ._________________________
Коментар
-
Прочети това може да ти е от полза. При мен блокира след като го включвах и изключвах от захранването около 10 пъти.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Извинявам се за Здравейте колеги,но не разбирам от тия неща и имам няколко въпроса.. реших да си сменя оригиналното радио с Cd Pionner DEH 1400 UB но всичко мина нормално аз го смених и сега забелязвам че CD-то е нужно да бъде на контакт колата за да работи и не помни станции не помни преди коя песен съм слушал и примерно да продължи и т.н. какво да правя по въпроса ? или да го закарам на техник най-добре да го види ?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар