Здравейте колеги,моля ви помогнете.Вчера нещо стана и не иска да запали. Значи всичко свети и мисля ,че акомулатора му няма нищо. Като я купих ми казаха ,че нов бил.Колата е фиат пунто 1,9д. Дали нещо се е разкачило и не достига ток до двигателя? Не случих на кола само проблеми от както сам я взел unto2:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не иска да запали. Не дава контакт.
Collapse
X
-
dimaldim написа:И аз не схванах как така не дава контакт, а пък свети :D. Иначе, както са описали колегите виж поне върти ли стартера, ако да - има ли ток(искра) на свещите и така ->Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:dimaldim написа:И аз не схванах как така не дава контакт, а пък свети :D. Иначе, както са описали колегите виж поне върти ли стартера, ако да - има ли ток(искра) на свещите и така ->
Коментар
-
cici написа:и при мен вчера стане нещо подобно: като дам контакт таблото ми свети ...завъртам..и нищо!!! стартера не върти ?!?! кво ли не гледах,и акомулатора смених,клеми гледах,бушони... и нищо !!! п.п. став дума за браво 1.6Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
При мен се бе случило следното: при смяна на двигател на аудито на един приятел нали всичко закачихме и доиде момента за паленето и сащата работа дава контакт и неиска да заварти все едно сме дали дамо контакт и ест на скорост я запалихме да видим как е двигателя защото беше от ударена кола и нали немаше никакви проблеми и почнахме след това да издирваме от каде може да е проблема.Всичко беше наред докато не стигнахме до стартера един кабел се бе скасал и затова не е искало поправихме го и си брамна този пат от стартер.При нас беше това проблема погледнете го и вие колеги.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар