Здравейте. Появи ми се странен звук сутрин на студено като запаля Мареата. Някъде в таблото около жабката се чува звук все едно че върти леко разбито вентилаторче. Като позагрее (5-10 мин.) и постепенно утихва и почти спира да се чува. Каква щуротия може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно бръмчене при студен автомобил
Collapse
X
-
veselin10 написа:Не е вентилатора на парното. Не е и реле. Най добре ми звучи това за моторче на клапа вътре /вън. То постоянно ли върти? И къде се намира точно за да му капна малко WD40Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да може и това моторче да е като се свали вентилатора и клапата се виждаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Понеже се занимавам с компютри, та звука го пориличавам точно като на разбит вентилатор на захранване на компютър. Като го включиш ръмжи, бръмчи и като позагрее 2-3 мин. отслабва и започва да си движи нормално. Пиша го това за по-точна представа за звъка. Тук обаче утихва за 6-7 мин. , а колегата каза че това моторче върти 1-2 мин.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
van_dal написа:Има вентилаторче между копчетата на климатроника, което обдухва термодатчика, предполагам, че се е замърсило и от студа сутрин бръмчи по-силно.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
100% ти гарантирам че е моторчето на клапата на външния въздух никакви вентилатори не ти трчбва да сваляш.Ткачаш му буксата после вадиш поленовия филтър и гледаш да не стои в затворено положение че ще ти се потят стъклата .А птносно зъпчатката колегата е прав чупи се зъбното колелце .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
van_dal написа:Има вентилаторче между копчетата на климатроника, което обдухва термодатчика, предполагам, че се е замърсило и от студа сутрин бръмчи по-силно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар