Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за оригинално радио на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за оригинално радио на Мареа

Въпросът ми е има ли опция оригиналното радио на Мареа, модел AD 185 M, да се изключва само при изваждане на ключа за запалване.
    Fiat Marea 1.8 16V

Има възможност за изключване и включване когато изключваш и включваш на контакт. Самата кола няма как да разбере дали ключът е изваден или не. В експерт-менюто - функцията IGN OFF/ON служи за това, което описах в първото изречение. Когато е на ON - тогава се включва и изключва с контакта. Когато е на OFF - не се влияе от това дали включваш или изключваш контакта.

Коментар

ogi28b написа:
      Има възможност за изключване и включване когато изключваш и включваш на контакт. Самата кола няма как да разбере дали ключът е изваден или не. В експерт-менюто - функцията IGN OFF/ON служи за това, което описах в първото изречение. Когато е на ON - тогава се включва и изключва с контакта. Когато е на OFF - не се влияе от това дали включваш или изключваш контакта.
      Колега, днес пробвах, но не можах да я открия тази функция. Та питането ми е как се избира това експерт-меню и съответно функцията IGN OFF/ON. Благодаря предварително!
      Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

На радиото ти трябва да има бутон с надпис EXP - натисни го и задръж докато бипне - тогава ще ти изпише и първата от експертните функции, която можеш да настройваш. После навигацията е със стрелките за търсене на станции.Едит: Ако наистина си с AD185M, то такива експертни функции мисля, че няма на този модел.

Коментар

Това радио само се изключва 15 мин. след като си угасил колата, тоест не се притеснявай, че ще го забравиш.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
          X