Здравейте! Скоро си купихме Фиат Брава 97г. 1.6 16 и така като все още се запознавам, един вид, с нея искам да попитам както и да се консултирам за неща свързани с нея. Доста въпроси ми се въртят в главата, но за момента искам да попитам как стои работата със смяната на оригиналното радио-касетофонче със СД ( все пак като за човек на 18г. предполагам, че не върви касетофончета, работи ... ) Как става цялата работа ? До колкото прочетох тук-там "се премахва панела и с дунапрен* се запълва празното пространство до сд-то и се измайсторява някакъв панел " нещо такова ... Така ли е наистина или се продават панели .. ?1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменява оригиналното радио със СД? - Брава
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар