Колеги, имам въпрос относно махането на този касетофон.Просто искам да отворя таблото но не искам да наранявам пластмасата около касетофона.Uploaded with ImageShack.us
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкарване на касетофон при Фиат Мареа JTD
Collapse
X
-
Щипките са 4,две са на нивото на горния ръб на бутоните на станциите а горните около нивото на "VOL".С тънък нож/аз ползвам парче от лист ръчна ножовка,изрязал сам зъбите/ подпъхваш,отваряш касетофона и внимателно придърпваш,първо от едната,после от другата страна.Лесно е....MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
-
касетофон
Нещо такова трябва да направиш с нешо като луфтомер или малко ножчеhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=174818
Коментар
-
Поне да беше погледнал Важните теми в раздела, има си тема специално за това. И все пак - отново: Снимка 1 - хваща се касетофона, като се бърка в мястото за касетка. Снимка 2 - пъха се тънък и дълъг нож на това място, така че да се подпре тази специфична щипка. Снимка 3 - специфичната щипка се повдига нагоре с ножа. С другата ръка леко се дърпа касетофона, за да не се законтри отново щипката. Това се повтаря огледално от другата страна. По-лесно е с два ножа, но и с един става.
Коментар
-
Касетофона е успешно махнат, и на негово място има Sony (не знам какъв модел точно). Сега въпросът ми е как да запълня грозната дупка която остава след като вече старият панел го няма заедно със самият касетофон.Има ли случайно вариант на който само да е оставено място за да пъхнеш такъв.... нека който има идеи да споделиPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
arsenal6890 написа:Колега skyline ,от кой сайт си си поръчал такава лайсна за СД-то?Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар