Колеги, имам въпрос относно махането на този касетофон.Просто искам да отворя таблото но не искам да наранявам пластмасата около касетофона.Uploaded with ImageShack.us
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Щипките са 4,две са на нивото на горния ръб на бутоните на станциите а горните около нивото на "VOL".С тънък нож/аз ползвам парче от лист ръчна ножовка,изрязал сам зъбите/ подпъхваш,отваряш касетофона и внимателно придърпваш,първо от едната,после от другата страна.Лесно е....
Аз ползвам металните пръчки от чистачка тези които се нанизват на каналите на перото ,достатъно са изгладени и не нараняват пласмасата вадил съм го сигорно 10 пъти.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Поне да беше погледнал Важните теми в раздела, има си тема специално за това. И все пак - отново: Снимка 1 - хваща се касетофона, като се бърка в мястото за касетка. Снимка 2 - пъха се тънък и дълъг нож на това място, така че да се подпре тази специфична щипка. Снимка 3 - специфичната щипка се повдига нагоре с ножа. С другата ръка леко се дърпа касетофона, за да не се законтри отново щипката. Това се повтаря огледално от другата страна. По-лесно е с два ножа, но и с един става.
Касетофона е успешно махнат, и на негово място има Sony (не знам какъв модел точно). Сега въпросът ми е как да запълня грозната дупка която остава след като вече старият панел го няма заедно със самият касетофон.Има ли случайно вариант на който само да е оставено място за да пъхнеш такъв.... нека който има идеи да сподели
а колеги, някой да знае дали е възможно да свържа бутоните на волана, и да мога да управлявам новото радио което сложих. То е Sony, и нз дали кабелите които останаха отзад сбоводни , са за CD changer само.
Коментар