Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за оригинална туба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тубата е опция .Няма значение модела ,само да е след2000г. Що се отнася до гово рителя мястото не отговаря за по голям

Коментар

M5kov написа:
      Мисля, че много лесно може да се замени говорителя с по-голям. Малко ще се развали естетиката, но с една хубава решетка на новия говорител ще стане бомба
      Ами аз затова питам за обема на кутийката. За да се прецени какъв друг говорител може да се използва, вместо оригиналния и съответно да се направи сметка може ли, да се изработи дубликат на целия субуфер, който да си пасне идеално на предвиденото за целта място.
      Fiat Bravo 11'97
      1.4 12V A/C

Коментар

И аз мислех да си играя да си правя кутията точно по колата, но като видях ляво колко чупки има се отказах бързо бързо. Просто не е оправдано за 2-3-5 литра да се гърча с това А тези оригиналните от пластмаса ли са? Малко странни ми се струват Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Видимо са от пластмаса. Пък и като се замисли човек това е най-лесния вариянт да се направи кутия с подобна разчупена форма.
          Fiat Bravo 11'97
          1.4 12V A/C

Коментар

Така е, ама комбинацията пластмаса-хубав басс ми се вижда странна. Не съм чувал подобен буфер как свири ама не очаквам да е хубаво
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

свири изключително чисто и плътно не дрънчи или криви е малко слабичко дрънка но е достатъчно за нормална музика не Супер БАС
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колеги имам питънка пак свързана с този буфер - оригиналния...имам самата букса :http://media.snimka.bg/8863/023981302-big.jpg?r=0кабелите аз така си ги дешифрирам..1. Червен - (+)2. Черен - маса3. Оранжев- (+) от CD-то или от ключа за запалване ако на първото няма такъв4. Синьожълт - сигнал от предусилвателя5. Синьочервен - сигнал от предусилвателя6 Сив - ????? ето този не го знам за какво е ...Моля ако някой знае да ми помогне БлагодаряП.П. Значи намерих го в AutoData http://media.snimka.bg/8863/023982230-big.jpg?r=0не е така както съм писъл защото на мен ми либсва една клема на буксата - оранжевозелена 1. Червен - (+)2. Черен - маса3. Оранжевочерен - сигнал от предусилвателя4 .Оранжевозелена - сигнал от предусилвателя5. Синьочервен - сигнал от предусилвателя6. Синьожълт - сигнал от предусилвателя 7. Сив - (+) от CD-то или от ключа за запалване ако на първото няма такъвПоздрави
                Fiat Punto 1.7 td
                Ford Scorpio 2.0 DOHC
                Ford Scorpio 2.9 V6

Коментар

колега аз отдавна съм я свързал намерих схемата някаде в нетаи аз нямах букса (и още нямам) а само туба с женска букса
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                    колега аз отдавна съм я свързал намерих схемата някаде в нетаи аз нямах букса (и още нямам) а само туба с женска букса
                    Прочетох колега че си я свързал и аз се порових, но мисля че е коректно да напиша как се връзва за следващите колеги с този въпрос Поздрави
                    Fiat Punto 1.7 td
                    Ford Scorpio 2.0 DOHC
                    Ford Scorpio 2.9 V6

Коментар

Working...
                    X