здравеите колеги искам да попитам има ли някои от форума които да е с Оригинална туба на Пунто МК2понеже си взех(поръчах) такава оригинална туба ама нямам буксата която е от към колата та питането ми е някои да знае кой пин на букстата на тубата за какво еили ако е от София да видя негова оригинална букса каде какво се подава (+- захранване +- от CD)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно питане за оригинална туба
Collapse
X
-
Едно питане за оригинална туба
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
момчета оправих се тубата е свързана и вече дрънчиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
говоритела е 6’’ ама обема кои го знеа тя е много разчупенаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Airfan написа:На кои модели Пунто се монтира такава туба?rudiem написа:Колега 5,15" или 5,5"?Към bmw_speed91: като го напълня с ориз ще го изтегля колко тежи и ти ще ми кажеш какъв е обема на кутия, съгласен?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Мисля, че много лесно може да се замени говорителя с по-голям. Малко ще се развали естетиката, но с една хубава решетка на новия говорител ще стане бомба"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
todorshalev написа:Airfan написа:На кои модели Пунто се монтира такава туба?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар