http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47631Сложи новия, стига да не записва той грешка, ако не - купи нов, 18-19лв трябва да е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често Срещани Грешки При Диагностика
Collapse
X
-
съединител-к’во приключение беше яка тема-браво само т’ва с дюзите несъм го пробвал,щото ме е страх да не си остана без кола.Има ли някакъв начин да си ги проверя без да ги разглабвам като с хвърляне на боб примерно,шегувам се.По какво се познава дали има проблем с тях,като симптоми?Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
emzo написа:Aми може да вземеш втора цедка и пак да питаш след време или да работи, но да не отчита коректно.Може да вземеш и разни хофери, мофери, пиерсбурги, но Бош си е Бош п.с. как ти е разхода ?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Имам - да.За коя кола говорим ?Марчето може и без МАФ да си я караш(ако е 105), виж за Стилото е друга песен.Аз ще го кажа така - по-добре да караш колата 3 месеца и да събереш пари за истински Бош, отколкото сега да дадеш 200лв и след 3 месеца още 500, но този път за Бош.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Да се включа и аз с въпрос за татзи грешка: 1663 water temp reperter control Като уточнявам температура си показва и на компа и на таблото(мареа 1,6 99г пластмасов колектор) грешката не е постоянна появява се към 70-75 градуса и докато не ги прескочи или не я загася и запаля наново не се чисти не задейства чек лампата и когато откача датчика грешката е друга и се включва вентилатора на радиатора . Датчика е сменян с нов именно заради тази грешка, и термостата е оправян гарантирано оваря на 87градуса . Някакви идеи?
Коментар
-
Аз съм с колата от подписа.При мен се явява от време на време. До колкото ми стана ясно компа смята фазата на коляновия спрямо газоразпределителния вал.евентуална причина кофти гориво или разбит демпфер на шайбата на коляновия вал.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
chimeras написа:Хубу де!!А някой има ли напредстава как се "ресетва"компютъра???Различни хора ми казват някви комбинации но не съм пробвал а пък имам приятел с БМВ3-ка и на баварката става с едно двжение.А на Браво 1.9тд как става тоя номер!??Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар