И мен ме интересува за ремапа :D Днес покарах с разкачен,май май нямаше разлика.Ако има колега от Търново да ми даде читав и да направя идин лог получава Намерих нов за 130лв.От намалените преди 7-8 месеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често Срещани Грешки При Диагностика
Collapse
X
-
Днес смъкнахме на колегата дебитомера и го сложихме на моята-неговият е нов на няколко месеца.Резултата.нещо не е както трябва.Може ли да е нещо,маркуч или....Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Т’ва изобщо не го гледай (не съм видял дебитомер да спазва исканото след 2800-3000рпм), волтажа те интересува.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%EE%EC%E5%F0F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Да използвам и аз темата "често срещани грешки при диагностика" за да попитам: Влияе ли неизтрита грешка на температурния датчик върху разхода на автомобила? Или иначе казано-зимата (-18 май беше тогава) ми светна дюзата и като закачих с феса ми показа грешката-изтрих я,но след 1 седмица пак светна и тъкмо я закачих и я видях отново и ми падна батерията на лаптопа и неможах да я изтрия.И от тогава си карам с грешката и се чудя дали не ми влияе върху разхода.Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
да, за него става въпрос.Преди стрелката ми правеше проблем-смених датчика-не се оправи стрелката;орпавих буксите на таблото и готово.После смених термостата а на него си има датчик.Сега като сметна-май имам 2 работещи - 1 на стария термостат и втори сваления от стария термостат едит: пусни ми линк на темата да разгледам картинките,ако е удобно разбира се :DBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар