Такаааа......... както обещах в по горния си пост ... тази вечер направих няколко лог-а с ФиатЕкуСкан ... на параметрите които каза emzo.Преди да започна тестовете се разходих малко за да загрее нормално двигателя (стрелката на средата).Тест1- правен е при спускане, като напъна на двигателя беше главно на 3-та и 4-та предавка.Тест2- правен е при изкачване, като напъна на двигателя е на 1-2-3 и 4-та предавка.Тест3- правен е при нормално градско каране на 1,2 и 3-та предавка. (след като направих горните 2 теста)Качвам снимки на грешките възникнали след тестовете (като преди да започна изчистих всичко).Притеснява ме температурата на двигателя >>!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често Срещани Грешки При Диагностика
Collapse
X
-
Малко развитие в застой ... днес си пойграх и оправих стоп-машинката на съединителя така че грешка P0704 вече не е актуална ........ утре ще замеря дебитомера по темата на Stefan Hadjovhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26645 .... да видим дали дава сериозни отклонения та го отчита като постоянна грешка.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:и като създател на темата ето и моята След като днес за 2-ти път закачих колата на ФиатЕкуСкан (5 дни след първия път) ... излезна следната грешка .... която незнам как да я тълкувам.Затова моля за помощ....!!!преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
Не, не съм,само го прегледах.Предишният собственик може би се е мъчил да го чисти.Стоеше един мазен все едно е пръскан с WD.Иначе изглеждаше чист.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
emzo написа:Ми почисти го ВНИМАТЕЛНО и пак замери, ако не - хич не се чуди и 220лв в Ауто+ или Киров оставиFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
emzo написа:Що не намериш от някой читав МАФ за проба ?Или да караш с разкачен малко ?Без МАФ дърпа една идея по-слабо.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар