Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Често Срещани Грешки При Диагностика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Такаааа......... както обещах в по горния си пост ... тази вечер направих няколко лог-а с ФиатЕкуСкан ... на параметрите които каза emzo.Преди да започна тестовете се разходих малко за да загрее нормално двигателя (стрелката на средата).Тест1- правен е при спускане, като напъна на двигателя беше главно на 3-та и 4-та предавка.Тест2- правен е при изкачване, като напъна на двигателя е на 1-2-3 и 4-та предавка.Тест3- правен е при нормално градско каране на 1,2 и 3-та предавка. (след като направих горните 2 теста)Качвам снимки на грешките възникнали след тестовете (като преди да започна изчистих всичко).Притеснява ме температурата на двигателя >>!!!!
    Прикачени файлове
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Малко развитие в застой ... днес си пойграх и оправих стоп-машинката на съединителя така че грешка P0704 вече не е актуална ........ утре ще замеря дебитомера по темата на Stefan Hadjovhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26645 .... да видим дали дава сериозни отклонения та го отчита като постоянна грешка.
      AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
        и като създател на темата ето и моята След като днес за 2-ти път закачих колата на ФиатЕкуСкан (5 дни след първия път) ... излезна следната грешка .... която незнам как да я тълкувам.Затова моля за помощ....!!!
        И при мен имаше такава грешка но след смяната на въздушният филтър повече не се появи.
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

знам ли .... той е почти нов!Утре ще замеря дебиломера .... и ако данните му са коректни ще пробвам да махна въздушния филтър.
          AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Хич не се хаби да го сменяш, не е от него.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо,днес направих лог на дебитомера,какво ще кажеш-пътник ли е!Като гледам в високите го няма,наполовина.
              Прикачени файлове
              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Мхм, чистил ли си го ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не, не съм,само го прегледах.Предишният собственик може би се е мъчил да го чисти.Стоеше един мазен все едно е пръскан с WD.Иначе изглеждаше чист.
                  Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Ми почисти го ВНИМАТЕЛНО и пак замери, ако не - хич не се чуди и 220лв в Ауто+ или Киров остави
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ми почисти го ВНИМАТЕЛНО и пак замери, ако не - хич не се чуди и 220лв в Ауто+ или Киров остави
                      Добре,би ли ми казал каква ще е разликата в колата,защото бих казал че нямам оплаквания.Разхода е добър,за динамиката с сигурност не мога да кажа,но бива.Просто какво да очаквам при смяната му!

Коментар

Що не намериш от някой читав МАФ за проба ?Или да караш с разкачен малко ?Без МАФ дърпа една идея по-слабо.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Що не намериш от някой читав МАФ за проба ?Или да караш с разкачен малко ?Без МАФ дърпа една идея по-слабо.
                          И читав ще намеря,и разкачен ще покарам.Знам че динамиката пада,но при моите показания ме интересува разхода променя ли се.Защото виждам че само в високите обороти е огромната разлика.

Коментар

В интерес на истината разликата е малка, поне като търсех причината за разхода на бравото.Някъде около 0,5л. макс.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ок,ще направя лог и с другият дебитомер!

Коментар

Лоши новини ... моя МАФ е предал богодух.... ще трябва да приготвя 220лв. и да ги оставя в Ауто+ emzo ... имам едно питане към теб.... трябва ли да ми е здрав дебитомера за да направим РЕМАП ????
                                AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Working...
                                X