Здравейте колеги.Не съм много на ТИ с диагностиките а и предполагам доста голяма част от колегите във форума също.Така че предлагам темата да е за всички които имат трудности при Диагностицирането и отстраняването на дадени грешки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често Срещани Грешки При Диагностика
Collapse
X
-
диагностика
Дебитомер проблем На коя кола си правил диагностика http://www.autoshop101.com/forms/h34.pdf
Коментар
-
dudulia написа:liverpool235 написа:На мен пък на всяко качване на диагностика ми дава грешка на двете бобини.Чистиме я и после пак..(колата се кара на метан)Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:На мен пък на всяко качване на диагностика ми дава грешка на двете бобини.Чистиме я и после пак..(колата се кара на метан)emzo написа:ivan_dice написа:Колата е 1.9JTD .... притеснява ме това че 2-3 секунди след като е изчистена пак се появява !!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ами по груби сметки ... някаде около 8 градско (+,- 0.5л.)извънградско незнам колко ще е .... интересното е че тая грешка миналия път я изчистихме и си мислех че е от свалянето на дебитомера ( и карането без него), тоя път не съм свалял буксата и пак я има .... а и се появява постоянно след като я изтриеш което не ми харесва особено много .... довечера ще направя LOG на тези параметри (до колкото разбрах е желателно да се прави на 3-та и 4-та предавка с педала до ламарина) .... и ще го кача тук.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:liverpool235 написа:На мен пък на всяко качване на диагностика ми дава грешка на двете бобини.Чистиме я и после пак..(колата се кара на метан)Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар