Здравейте,Днеска имах много гадно преживяване,мигачите ми отказаха. От известно време имам проблем с тях. В по-голяма част от времето си работят нормално, но има моменти когато мигат по-бавно от нормалното. Днеска докато се прибирах от работа направо си отказаха. Нито ляв, нито десен, нитоа аварийни, нищо. Включваха се за момент най-много за 1-2 премигвания няколко пъти и след това пак ги няма. За капак на всичко проработиха точно когато стигнах до блока и най-нахално си работиха и двата, и то както си трябва. Поразрових се из форума, но не открих нищо по въпроса. Моля, дайте някакви съвети.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачите отказаха !!!
Collapse
X
-
Re: Мигачите отказаха !!!
Keano написа:Здравейте,Днеска имах много гадно преживяване,мигачите ми отказаха. От известно време имам проблем с тях. В по-голяма част от времето си работят нормално, но има моменти когато мигат по-бавно от нормалното. Днеска докато се прибирах от работа направо си отказаха. Нито ляв, нито десен, нитоа аварийни, нищо. Включваха се за момент най-много за 1-2 премигвания няколко пъти и след това пак ги няма. За капак на всичко проработиха точно когато стигнах до блока и най-нахално си работиха и двата, и то както си трябва. Поразрових се из форума, но не открих нищо по въпроса. Моля, дайте някакви съвети.Благодаря ви предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар