batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви колонки бихте ми препоръчали за вратите в Браво?
Collapse
X
-
Ееее, всички ние които сме инвестирали в качествени говорители да не би да ни "дрънчат" ламарините, и за това си има лек http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120.Каквито и говорители да сложиш без да обезшумиш вратите ще имаш дрънчене.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Етоо колеги в събота си взех това: http://technomarket.bg/products/0908...nkt-gtx-572-sc Имаше и едни Hertz много добри, но 130 лв. В нета имаше и Alpine 35 W за около 70 лв с доставката, но избрах тия. Днес ги сложих. Едната врата имаше изолация около колоната, другата нямаше, та я облепих леко. Не дрънчат, вадят по ясен звук с повече бас, но ми се струва че свирят по-слабо от заводските, които са Нокиа. Ето и малко снимки
Коментар
-
С тези всички дупки по вътрешната страна на вратата, каквито и колони да сложиш не очаквай чудеса.Без демпване всичко са пари хвърлени на вятъра.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Въпроса не е само до дрънчене, все пак вратата играе ролята на кутия за говорителя нали, а с тези дупки никакво налягане не може да се задържи (колкото и нищожно да е то от тези говорители).Губи се и динамика и бас, пък и колкото да не дрънчи според теб, отвън със сигурност ще дрънчи макар и малко (вратата а не говорителя). Съветвам понеже отдавна съм минал по този път и знам какво говоря, но ти си знаеш най-добре.п.с. почти всяко едно допълнително поставено аудио е по добро от заводското, освен случаите със заводско Bose или Bang & Olufsen но те са рядкост като цяло.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар