Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви колонки бихте ми препоръчали за вратите в Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Точно за отпред във вратите ти трябва нещо максимално добро (все пак стоиш отпред а не отзад, или бъркам) но както и да е ти си преценяваш.
    Не съм сигурен, че ще вади кой знае колко хубав звук във вратите, по-вероятно само да ми дрънчат корите.
    Renault Modus 1.2 16v 2006
    Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Ееее, всички ние които сме инвестирали в качествени говорители да не би да ни "дрънчат" ламарините, и за това си има лек http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120.Каквито и говорители да сложиш без да обезшумиш вратите ще имаш дрънчене.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Етоо колеги в събота си взех това: http://technomarket.bg/products/0908...nkt-gtx-572-sc Имаше и едни Hertz много добри, но 130 лв. В нета имаше и Alpine 35 W за около 70 лв с доставката, но избрах тия. Днес ги сложих. Едната врата имаше изолация около колоната, другата нямаше, та я облепих леко. Не дрънчат, вадят по ясен звук с повече бас, но ми се струва че свирят по-слабо от заводските, които са Нокиа. Ето и малко снимки
        Прикачени файлове

Коментар

Аз мисля че си направил,много добър избор,на колони.Blaupunkt са много корави,имам наблюдения върху тях.А за по-слабото свирене,да не би да си разменил кабелчетата.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

С тези всички дупки по вътрешната страна на вратата, каквито и колони да сложиш не очаквай чудеса.Без демпване всичко са пари хвърлени на вятъра.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

kal0yanch40 написа:
              Аз мисля че си направил,много добър избор,на колони.Blaupunkt са много корави,имам наблюдения върху тях.А за по-слабото свирене,да не би да си разменил кабелчетата.
              Благодаря колега! Бях разменил кабелчетата и тогава не свиреше изобщо колоната

Коментар

batproho написа:
                С тези всички дупки по вътрешната страна на вратата, каквито и колони да сложиш не очаквай чудеса.Без демпване всичко са пари хвърлени на вятъра.
                Ами те в момента не дрънчат колоните за разлика от заводските

Коментар

Въпроса не е само до дрънчене, все пак вратата играе ролята на кутия за говорителя нали, а с тези дупки никакво налягане не може да се задържи (колкото и нищожно да е то от тези говорители).Губи се и динамика и бас, пък и колкото да не дрънчи според теб, отвън със сигурност ще дрънчи макар и малко (вратата а не говорителя). Съветвам понеже отдавна съм минал по този път и знам какво говоря, но ти си знаеш най-добре.п.с. почти всяко едно допълнително поставено аудио е по добро от заводското, освен случаите със заводско Bose или Bang & Olufsen но те са рядкост като цяло.

Коментар

Благодаря за съвета колега по-нататък може да направя нещо по въпроса с изолацията, но вратите наистина не дрънчат дори и доста да съм усилил.

Коментар

Working...
                    X