Само дето няма да и свърши работа защото е схема на светлините за мъгла ама ОТЗАД
Ами там има доста схеми, напред/назад и ще изкочи. И вместо да се правя на умен, ето СХЕМАТА
ижо написа:
А аз там си нося "визитките" на форумите - ФИАТ груп (ФИАТ/АЛФА/ЛАНЧА)
Добре, опроверга ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Как ти завиждам за таблото, да знаеш... Моята дигиталка безумно ме дразни - работи си но ако си намеря аналогово, с манометър за турбината, това ще го сгазя с валяк
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
esper, пак обърка схемата? ох... не си, аз спя(за втори път коригирам мсг-то)аз пък си харесвам таблото като за блондинки...ами... това еще погледна, ако не мога сама ще викна подкрепление. вече имам достатъчно инфомного благодаря! дано скоро докладвам за резултат, че мира не ми дава.
Да , точно тези са и точно с дърпане се свалятреелета вляво / отгоре надолу:Е9 - чистачкиЕ13 - габаритиЕ5 - клаксонЕ14 - централно заключванеЕ6 - нагревател задно стъклорелета вдясно / отгоре надолу:Е2 - мигачи/авариийниЕ10 - задни фарове за мъглаЕ4 - предни фарове за мъглаЕ11 - къси светлиниЕ12 - дълги светлиниЕ7 - стартер
смених релетата за предни/задни фарове за мъгла (Е4 и Е10)та... релето си работи. задните не спряха, но и предните не светнаха ще последва плах опит да сваля тази част от панела... само тате да ми донесе инструменти а аз да си питам... понеже и отоплението на задното стакло не ми работи, има ли как да тествам и неговото реле?
Коментар