така... това копче наистина е за халогените, които са монтирани на предната броня ниско долукато го натисна светлините отзад светят както трябва, халогените - изобщотова бтв означава ли, че платката си е ок?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся платка за халогените...
Collapse
X
-
stef написа:irena написа:лостчето за фаровете от ляво на волана завършва с бутон за халогенитеявно под самото бутонче в лоста има някаква схема. не съм го виждала отворено как изглежда. ще пробвам да го снимам довечеранякой може ли да каже как да се свали да се погледне?Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
не е от бушоните. изглеждат здрави, но ги смених за по-сигурно.Митко, трябва ли цялото табло да се свали за да се стигне до 4те бутона? иначе цялото таболо е откачано. когато нямах подсветка гледахме едни куплунзи от долу дали дават контакт. халогените не работеха още като взех колата. няма начин да са спрели с наша помощ не ми донесоха апарата и не мога да снимамFiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
Няма никаква платка която да управлява халогените. Бутона който ги включва е един от четрите на самото табло, горе в ляво. Той управлява реле (E10) а не директно фаровете. Като запалиш габарит, пробвай се да го натиснеш и виж дали се чува под волана цъкане на реле. Иначе ел.схемата на тази част от инсталацията е ТУКI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Колеги, стига сте шашкали колежката !Колежки, първо какво е таблото на Темпрата? Дигитално /цифрови уреди за скоростта и оборотите/ или Аналогово /стрелково уреди/, второ каква е модификацията на колата S, SX или друга/ пише го на предния калник на лайсната/1. Аналогово табло модификациия с халогени - ключа за халогените е на панела на парното вляво от волана в близост до таблото - копчето е едно с нарисуван знак за халоген - същия както на лоста на мигачите най отгоре /от където между впрочем се пускат светлинии заднии за мъгла - червени светят до габариитите отзад на колата/.2. Аналогово без халогени - няма копче за включване - сменена ти е бронята с такава с халогени и няма иинсталациия за тях - случая е като моя - сам си я правих и взех панел на парното от табло с халогени.3. Цифрово табло с халогени - копчето за включване е на същото място - панела за парното, но там са и бутониите за ниулиране на дневния километраж и още два сега не мога да се сетя за какво са - свалят се независиимо от таблото.4. цифрово табло без халогени - аналогиично на точка 2.Надявам се бях полезен, повече на 088 9 242 369 или ICQ 118505918ПоздравиИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Колеги, стига сте шашкали колежката !Колежки, първо какво е таблото на Темпрата? Дигитално /цифрови уреди за скоростта и оборотите/ или Аналогово /стрелково уреди/, второ каква е модификацията на колата S, SX или друга/ пише го на предния калник на лайсната/1. Аналогово табло модификациия с халогени - ключа за халогените е на панела на парното вляво от волана в близост до таблото - копчето е едно с нарисуван знак за халоген - същия както на лоста на мигачите най отгоре /от където между впрочем се пускат светлинии заднии за мъгла - червени светят до габариитите отзад на колата/.2. Аналогово без халогени - няма копче за включване - сменена ти е бронята с такава с халогени и няма иинсталациия за тях - случая е като моя - сам си я правих и взех панел на парното от табло с халогени.3. Цифрово табло с халогени - копчето за включване е на същото място - панела за парното, но там са и бутониите за ниулиране на дневния километраж и още два сега не мога да се сетя за какво са - свалят се независиимо от таблото.4. цифрово табло без халогени - аналогиично на точка 2.Надявам се бях полезен, повече на 088 9 242 369 или ICQ 118505918ПоздравиИвайло
Коментар
-
ivo написа:Колеги, стига сте шашкали колежката !.....копчето е едно с нарисуван знак за халоген - същия както на лоста на мигачите най отгоре /от където между впрочем се пускат светлинии заднии за мъгла - червени светят до габариитите отзад на колата/.
Коментар
-
Таблото е дигиталносъответства на най-горната картинка (SX 1372-SX1581) (тази с индикацията за преразход)като натискам копчето не мога да чуя релето, само ключето на самото копче. не знам дали не го чувам защото не работи или защото прицъква много тихо схемата от линка не се отваря, но я намерих. 10Х!!!остава weekend-a да я погледне някой, който разбира до тогава май нищо не мога да направя все по-серьозно си задавам въпроса, защо като я закарах в сервиза не ги видяха тези неща... (варненският италиянец)Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
irena написа:Таблото е дигиталносъответства на най-горната картинка (SX 1372-SX1581) (тази с индикацията за преразход)като натискам копчето не мога да чуя релето, само ключето на самото копче. не знам дали не го чувам защото не работи или защото прицъква много тихо схемата от линка не се отваря, но я намерих. 10Х!!!остава weekend-a да я погледне някой, който разбира до тогава май нищо не мога да направя все по-серьозно си задавам въпроса, защо като я закарах в сервиза не ги видяха тези неща... (варненският италиянец)I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Вече се отваря, грешката беше мояEsper написа:Колкото до платформата с 4-те ключета, при мен се сваля отделно от таблото, има 2 шестограмни болта на в дъното на нещо като жабка (нещодържател ) и май имаше още 2 винта някъде но определено не съм свалял таблотоEsper написа:преди време в нещодържателя дето обикновено никой нищо не държи, монтирах един волт-метърTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар