Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся платка за халогените...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся платка за халогените...

изгоряла ми е платката под бутончето за халогените. търся такава да я сменя (да ми я сменят) ако някой има път към сф морга или имате други идеи... плс споделете?
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

фиат темпра 1.6, 1991гще си го сложа на подспис това в профила, че все забравям да спомена
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Re: търся платка за халогените...

irena написа:
      изгоряла ми е платката под бутончето за халогените. търся такава да я сменя (да ми я сменят) ако някой има път към сф морга или имате други идеи... плс споделете?
      Прикачени файлове

Коментар

"нямаме, продаваме цялото табло" - 60лв
        Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

А касетофон за брава имате ли но тоя с многото копчета
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            Това е телефон на автоморга от в-к "Позвънете"

Коментар

dani389 написа:
              http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6959 виж това дали ти върши работа
              Fiat Stilo JTD ....sold
              Volvo C 70 ....

Коментар

платка

Много си далече иначе може да се поправи .Такова пнго може да търсиш ако неси в София. Месля че при Италянеца има такова нещо но тук в София. като идваме на 29.07.06 можем да ти донесем :P
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

диагнозата варненският италиянец я даде, каза ми да си намеря такова нещопо нашите морги не вярвам да намеря, обикаляла съм за друго. А ако сменя цяло табло, вероятно ще се абонирам за 100 други проблема. иначе... добре сте ми дошли на 29.07.06 преди това може да го пуснете с куриер, наложен платеж плащам си и джаджата и транспорта тук зад блока има една измършавяла темпра, така жадно я гледам вече...
                  Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

А какво имаш в предвид под "платката под бутоните"? 4-те бутона на дигиталното табло ли?

Коментар

лостчето за фаровете от ляво на волана завършва с бутон за халогенитеявно под самото бутонче в лоста има някаква схема. не съм го виждала отворено как изглежда. ще пробвам да го снимам довечеранякой може ли да каже как да се свали да се погледне?
                      Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

май имаше цяла тема как се разглобявакак реши че платката се е прецакалав моргите не продават само платката ами цялото лостче

Коментар

irena написа:
                          лостчето за фаровете от ляво на волана завършва с бутон за халогенитеявно под самото бутонче в лоста има някаква схема. не съм го виждала отворено как изглежда. ще пробвам да го снимам довечеранякой може ли да каже как да се свали да се погледне?
                          че за какво ти е табло като ти трябва самото лостче /на части никой няма да ти го даде/ и това бутонче поне при мен не е за халогените а за фаровете за мъгла отзад
                          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

ами така де... и аз не искам цяло табло мислех за платката само, но лостче също ставаpugsy: закарах я в сервиза. там са подали ток към халогените и казаха, че са светналиот което заключиха, че вероятно въпросната платка е здала багажаммм халогени и фарове за мъгла не е ли едно и също? довечера като пусна снимка на лостчето, ще снимам и въпросните фаровесега ще потърся споменатата тема за разглобяването. 10х
                            Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

може да са ти вързани халогените на това копче,ако са подали направо + на халогена много ясно,че ще светне ако не е изгоряля крушкатапреди самия халоген имаш реле и бушон виж ги тях първозалогените са отпред а "стоповете" за мъгла са отзад,на теб кое ти свети

Коментар

Working...
                              X