изгоряла ми е платката под бутончето за халогените. търся такава да я сменя (да ми я сменят) ако някой има път към сф морга или имате други идеи... плс споделете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся платка за халогените...
Collapse
X
-
диагнозата варненският италиянец я даде, каза ми да си намеря такова нещопо нашите морги не вярвам да намеря, обикаляла съм за друго. А ако сменя цяло табло, вероятно ще се абонирам за 100 други проблема. иначе... добре сте ми дошли на 29.07.06 преди това може да го пуснете с куриер, наложен платеж плащам си и джаджата и транспорта тук зад блока има една измършавяла темпра, така жадно я гледам вече...Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
irena написа:лостчето за фаровете от ляво на волана завършва с бутон за халогенитеявно под самото бутонче в лоста има някаква схема. не съм го виждала отворено как изглежда. ще пробвам да го снимам довечеранякой може ли да каже как да се свали да се погледне?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
ами така де... и аз не искам цяло табло мислех за платката само, но лостче също ставаpugsy: закарах я в сервиза. там са подали ток към халогените и казаха, че са светналиот което заключиха, че вероятно въпросната платка е здала багажаммм халогени и фарове за мъгла не е ли едно и също? довечера като пусна снимка на лостчето, ще снимам и въпросните фаровесега ще потърся споменатата тема за разглобяването. 10хFiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар