Колеги днес бях в сервиз за смяна на термостат.Майсторът видя, че съм с ксенон и каза че вече е приет закон за тях и няма да може да се мине преглед с ксенони, а и полицаите ще глобявали.Минах покрай няколко патрулки, които вардеха, но никой не ме спря.Понеделник или вторник ми предстои да минавам преглед дали ще има проблем ?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще имам ли проблем за ксеноните на прегледа?
Collapse
X
-
tipo33 написа:Ами има резон в това,не точно за забрана,но за канализиране на всичко в некви норми,че кат ти светнат 4 или 6 рефлекторни ксенона на някой джип,дето фара ти е на нивото на очите и после 100 метра караш с "опипване"Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
ogi28b написа:dani389 написа:Един познат в гърция са го лепнали 300 евра за ксенон на лефлекторен фар.
Коментар
-
абе пичове карайте си и не се притеснявайте просто си регулирайте фаровете както трябва и няма да пречите на никой въпроса не е във ксенона а в реглажа на фаровете на мене даже повече ми пречат разни тъпнари на който фаровете им осветяват дърветата но сас със нормални крушки. Оправиха престъпността и всички други проблеми сега за ксенон ще се заяждаме...ми те утре и за летите джанти може да измислят закон понеже не са фабрични поставени а са афтърмаркет(повечето де) аз лични ще си карам със ксенон защото с нормалната крушка нищо не се вижда. Ако ми направят нещо ще си търся правата във съдаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:абе пичове карайте си и не се притеснявайте просто си регулирайте фаровете както трябва и няма да пречите на никой въпроса не е във ксенона а в реглажа на фаровете на мене даже повече ми пречат разни тъпнари на който фаровете им осветяват дърветата но сас със нормални крушки. Оправиха престъпността и всички други проблеми сега за ксенон ще се заяждаме...ми те утре и за летите джанти може да измислят закон понеже не са фабрични поставени а са афтърмаркет(повечето де) аз лични ще си карам със ксенон защото с нормалната крушка нищо не се вижда. Ако ми направят нещо ще си търся правата във съдаPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
kokss написа:mitkosoft написа:абе пичове карайте си и не се притеснявайте просто си регулирайте фаровете както трябва и няма да пречите на никой въпроса не е във ксенона а в реглажа на фаровете на мене даже повече ми пречат разни тъпнари на който фаровете им осветяват дърветата но сас със нормални крушки. Оправиха престъпността и всички други проблеми сега за ксенон ще се заяждаме...ми те утре и за летите джанти може да измислят закон понеже не са фабрични поставени а са афтърмаркет(повечето де) аз лични ще си карам със ксенон защото с нормалната крушка нищо не се вижда. Ако ми направят нещо ще си търся правата във съда
Коментар
-
Заговорили сте се тука за ксенони, да изкажа едно голямо възмущение от един Фолксваген Голф 2, който беше с ксенон от тия синьо-лилавите. Голямо псуване падна докато се разминем. Съвсем културно включих дълги и насочих колата към него. Да разбере какво ми беше на мен. Ксенон на рефлекторен фар с разграфено стъкло е нещо много лошо. Разбрах как са се чувствали водачите, каращи срещу мен, когато бях с такива фарове и аз.
Коментар
-
има лесно колеги слагате нормални крушки преди прегледа и след прегледа пак слагате ксенона...не мисля да си нарушавам осветеността нощно време заради прищявките на глупавите управляващи. Мене като ме заслепяват изроди с с пуснати халогени и ненагласени фарове какво да правя на кой да се оплача или някой който кара на дълги при условие че ме вижда че приближавамFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Пак ненормални истории у нашата държава.Не е ли по лесно да се минава технотест,да се издава сертификат за пригодност и да се ползват без проблемно от преминалите теста.Пак се чудят как да сложат прът в колелото на прогреса.Всеки би се съгласил да даде 20 лева и да си кара спокойно знаейки ,че не пречи на другите и е легализиран.От маса време се приказва за норми за шум и тн. ,а ремуси колкото щеш по улицата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар