Здравейте, купих си ново табло с уреди(това с много то уреди, показано на снимка 1) свързах го и си работи. Но остана една букса на която незнам как да свържа кабелите(показана на снимка 2 и 3) понеже нямам фабрични такава. Може ли някой със същото табло да снима отзад самата букса и съответно цветовете на кабелите или просто да свали таблото да ги погледне и да ми ги каже, ще бъда много благодарен. Свалянето на таблото не е философия, просто се отвиват двата болта отстрани и след това се издърпва към шофьора, поглеждате, записвате и пак по обратния ред. Не съм много сигурен, но мисля, че само този вид табла(с много уреди) които се срещат при дизеловите пунтовци и ГТ-та имат такава букса.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема на кабели за табло на Пунто 97г.
Collapse
X
-
кола
И при моето го има ПУНТО MK1 ELX 1.2 ама е на равно с другите не напряко това е нещо като за ЧЕК контрол мисла за светлни няква вносна не от фиат платкатова трябда да те ориентира от сайта в превод може да видиш коя жичка къв цвят е http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/fiat.htmЛегенда за всички схемиПроверка на системата за контрол, насочена светлина и светлинни индикатори посока, предупредителни светлини със светлина, задните светлини, стоп светлини и LED стоп светлини (проверка)
-
Ключар, и в книгата за Пунто, при схемата за връзките на таблото го има като някакъв "ЧЕК" , ама от там немога да разбера как точно са кабелите. По твоя линк се оправих горе долу и ще се опитам да го вържа за да го пробвам. Според мен е за изгорели крушки на стоповете понеже на два от пиновете се връзват към стоповете.Мерси за линка, да ти кажа чесно, бях го гледал това ама нещо явно не съм го догледал както трябва. Мисля днес да се опитам да го пробвам и ще пиша пак за резултати.ПоздравиFIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
Нещо немога да разбера как точно трябва да работи този "ЧЕК". Давам му захранване(съответно плюс и минус) и после като дам 12 волта и на трите входа(ако мога така да ги нареча), а това са двта стопа и стоп машинката лампата светва. Дори и само на един от входовете който и да е той, пак свети лампата. Аз ли нещо немога да се ориентирам или......? Според мен, когато имам 12в и на трите входа лампата НЕ трябва да свети, а при всички останали положения трябва да свети. Така ли е, или нещо се бъркам?FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар