Колеги, пускам тук въпроса си защото в съответните теми реакция нямаИ такавсе още се опитвам за прочета аирбег-а на Мареята, че ми светна лампата и то по моя винаимам виза адаптер като на картинката но визата чете само компа на колата а АБС и аирбег не искакато видях, че има нова версия на Fiat ECUScan и там вече я има и Мареята реших да пробвам но аирбега пак не се чете а АБС само дава непознат ISO кодНякой сблъсквал ли се е подобен проблем ?Между другото имам и ELM327 v1,5a но FiatECUScan не го открива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa и FiatECUScan на 1,8 16v Мареа
Collapse
X
-
borkoi написа:буксата даже я изкарах вътре в жабката и си направих конектор ама явно сте трябва ваг-комявно това е проблемада не би да има и някаква друга букса под жабката до вентилатора че се замислих сега да не бъркам буксата ама тази си има и капачеFiat Marea TD100
Коментар
-
borkoi написа:до колкото знам има виза кракната да работи само с един ком порт обаче я нямам даже гледах в доунлоад секцията на форума ама няманякой има ли такава ?Fiat Marea TD100
Коментар
-
Брей брада пуснах с тоя аирбегс един стар лаптоп с 1 ком и с визата 1.83c закачих двигателя само по к-линия тази вечер и е окабс- също само по к-линия макар че на абс-а само iso кода изкарваобаче аирбега не щепочвам да си мисля че или тоя адаптер не става или самата централа е скапалаили че трябва ваг-ком кабелнякакви идеи ?Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар