Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

май си подцених CD-то дайте съвет за колони

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Свързването е лесно - последователно на говорителя прекъсваш да речем плюсовия кабел срязваш го и свързваш кондензатора. Задължително кондензатора трябва да е неполярен /повечето електролитни кондензтори не са! / 25 волта е напълно достатъчно и повече да е не е проблем просто размера на кондензатора ще е по голям. Може да пробваш и с 22 или 47 микрофарада но май с 33 е най добре на 4 ома говорител имаше формулки да се смята това ама не мога да се сетя какви са.

    Коментар


      #17
      това за последователното свързване на кондензатор него разбрах.В коя книга казваш си го чел, за да нея чета аз :D
      Tofas- Sahin 1.6 карб.

      Коментар


        #18
        ???що не го разбра ? ми то и аз така мисля да го направя, режа (+) и слагам кондензатора.Направих си с 2 от по 100мФ/16В полярни един неполярен който се явява на около 50мф/32В дали ще е добре?
        Fiat Bravo 1.9 TD100

        Коментар


          #19
          ами не го разбрах.Ти вържи последователно едната колона и виж какъв е резултата, а другата я вържи паралелно и ще разбереш защо не съм го разбралтова с кондензаторите както мислиш да ги вържеш не съм сигорен да ли ще се получи. по добре вържи само единия мисля че ще издържи, нищо че е на 16В.
          Tofas- Sahin 1.6 карб.

          Коментар


            #20
            Тука сякакви варианти му дадохте на човека, а най-простия никой не се сети да му каже. Намали си колоните от Fader-a , дай повече "жега" на задните, а на предните по-малко... няма нужда от такива модификации... Мойто браво си кара с оригиналните колони отпред и си свиреха супер (Nokia бяха)

            Коментар


              #21
              Става и така с кондензаторите връзваш ги един към друг с плюсовите изводи. А вариянта с настройките също позволява да се избегне това и вариантите там са много.

              Коментар


                #22
                значи направих го с по два кондензатора и се получи няма ги басите само тубата думка и с комбинация на настройки в полза на задните колони се получи мн добър резултат. мерси за помоща
                Fiat Bravo 1.9 TD100

                Коментар

                Working...
                X