колеги закъсах го (( явно пайнерчето излезе по мощно от предвиденето. Издумка ми едната колона, а дори не сам го усилвал над 20 (макса е 30) в момента съм с еда Hertz DCX 130 другата замина май е прекъснато кабелчето което предава сигнала до мембраната и припуква отвреме ан време при по силни вибрации.Дайте съвет явно трябва да сменям колонките да препоръчане нещо 13 см? PS. A CDто е deh3700mp
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
май си подцених CD-то дайте съвет за колони
Collapse
X
-
Великата марка нещо се е поизложила - ако е мустака на говорителя може да се подмени от някой по евтин или дефектирал говорител внимателно с поялник. Варинат да не ги претоварваш е да минеш на 8 ома говорители аз съм с такъв вариант в вратите. друго което може да направиш е да поотрежеш баса към тези говорители било от СД то или чрез филтър нали си имаш туба.
-
http://www.technopolis.bg/big_prod.p...5&cat=23ето тези ще издържат без проблем.принципно ти трябват колони с номинална мощност около 25В.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
на кората отзад нямам , а идеята за филтер е мн добра и съм решил да я осъщесвя моеже ли да ме насочите откаде мога да си закуля няколко и ориентировачна цена. А за сони не благодаря.Те Херцовете се издъниха та тва сони ли ще издържи. решил съм да остава баса изцяло на тубата а от останалите да са смао редни и високи.даваийте всякакви идеи като се почне от каде могат да ми оправят тези и да си закупя филтри, до предложение за други качествени говорителиFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
говорител
Фирмата се казва Пулсатор и е на ул"проф.Кирил Попов"Зад оградата на Студенски град /зад боулинга .Там би трябвало да има всякакви говорители .Незнам за ремонт но ако се вижда скъсаното може да се направи иначе много трудно само специалисти по говорители.Ако се вижда скъсаното ела ще го поправим.
Коментар
-
BlueStorm написа:Anaboliy написа:А за сони не благодаря.Те Херцовете се издъниха та тва сони ли ще издържи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар